söndag 29 september 2013

Vi skrattade så tårarna rann!!!

Igår var det dax för vår första månads dejt som vi fick på bröllopet! Först ut var det min bror Nicke och sötaste svägerska Johannas tur att bjuda med oss ut på bio kväll!!
Jag hade nya inköpta brallor på mej kvällen till ära, köpta igår för 75 riksdaler på KappAhl! Så sjukt nöjd!! (Dålig kvalité på bilden, men dom är gröna med små detaljer av guld på och fickor på sidorna!)
Vi åkte in till Jönköping och gick på favoriten Twin City och käkade gott! Tänkte att jag bara skulle ta något lätt så som en club sandwich.. Jo tjena, värsta portionen, men ja allt rök ner i stora magen och det var sååå gott!!
Stora suprisen, vi visste inte vilken bio vi skulle gå på, det hade Nicke och Johanna valt ut! Masssssor av popcorn och dricka köptes in! Även en pollypåse med smak av bilar köpte jag! De första godiset på nästan en månad åt jag kvällen till ära! Och vet ni, det smakade såååå jäkla gott!!! Jösses, de nästan k*ullade i min mun när dom där smakerna av choklad och bilar mötes som en explosion! Men nu ska jag inte äta mer godis på ett bra tag, nej kanske inte förrens i slutet av nästa månad! Ja jag måste sätta upp såna där STOPP för mej, annars vräker jag i mej godis både fredag, lördag och söndag. Där av förbjudningen!!!
Alltså vi hade en sjukt rolig kväll! Att bara få sitta ner och prata, skratta och flamsa utan att det är 5 kids runt benen på oss!
Innan filmen tog Johanna ett kort på oss! Jag var sjukt nöjd med min godispåse, Jonas stoppade ett popcorn i näsan och Nicke ser ut som en frågetecken... (Kanske tänkte han, FAN va detta kalaset blev dyrt då?;-))
Denna bilden säger mer än tusen ord och vi skrattade högt åt den där vi satt!
Tack gode gud för att dom valt en komedi kvällen till ära när vi redan var så himla fnittriga!
Vi såg Familjetrippen! Den var såååå sjukt bra, vi skrattade non stop i 1 timme och 50 minuter! Precis våran humor! Vi skrattade så tårarna rann och jag skrattade så högt vid vissa delar av filmen att Jonas fick lov att säga till mej;-) Jag fullkomligt SKREK av skratt;-)!!!
Har ni inte sett den, så MÅSTE ni se den nuuuu!!
Nu har vi fyllt på vårt skrattkonto rejält och är så där höga på lyckoendofiner!!

5 kommentarer:

  1. Härligt med en så rolig kväll! Och du ser fantastisk ut på bilderna.

    SvaraRadera
  2. bra att fylla på med skratt. varar länge :)

    SvaraRadera
  3. Åh, den vill ju jag se !
    Jag får nog röva med C eller nån vän på bio någon kväll för jag har en hel drös biobiljetter liggande :)
    Men godis - vilket jäkla "gift" ;)
    Jag älskar det och kan verkligen inte sluta moffla i mig var och varannan dag så jag är grymt impad över att du klarat en hel månad !!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Lustigt, jag och dotra var och såg den igår också..fanns delar av filmen som var fantastiskt roliga..och en film med Jennifer Aniston i underkläder är alltid en bra film ;)

    SvaraRadera
  5. Den har jag också sett :) var tvungen att kolla länken innan jag fatta vilken film det var för här heter den: We're The Millers

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!