fredag 6 september 2013

Det går neråt!

Det går bra nu! Vikten börjar ordna upp sig nu efter sommaren!
Dagens vikt: 68,3!! Det känns gött att bra mat och träning ger resultat! -4 kg sedan 9 augusti!
Mindre portioner, mindre kolhydrater och socker och massor av träning (förutom den här veckan..) gör att det blir bra resultat på den där vågen!
Ska jag vara ärlig så har jag inte vägt så här "lite" sedan i juni förra året! Nu ska detta bara hållas!
Jag vet att jag inte borde stirra mej blind på dessa jäkla siffror som vågen ger.. Dom är ju "bara" siffror liksom... Men jag gör det ändå, dum som jag är...;-)
Men jag känner att byxornas nu sitter lite lösare och det är här jag trivs! Jag hoppas på att dessa siffror oxå är kroppens egen trivselvikt!!
Tyvärr hänger brösten som aldrig förr.. Nu ser dom inte längre ut som två ursugna pungkulor, utan snarare som två strypta ursugna pungkulor!*hej överblivet skinn*
Jag vet vad jag kommer att spara till nu. TVÅ nya bröst! *host* eller VI, jag och Jonas ska spara till ett par nya till mej! Jävlar va snygga dom där två kommer bli sen;-) Ja och jag skiter i vad folk tycker. Kommer jag att trivas i mina nya bröst så kommer jag oxå att trivas med mej själv. Punkt och slut!
Magen, den där magen som är som ett fladdrande geléhallon.. Ja den får jag väl stå ut med...
Ok... Jag vet... Om jag fixar brösten så kommer jag ju så klart känna att jag vill operera magen oxå... Men gud, då får jag väl ta det sen då... Oj va ytlig jag helt plötsligt kände mej... Nej utseendet är inte det enda jag tänker på. Men som sagt, att stå i tex ett omklädningsrum och byta om och man skäms som en hund för sina bröst som man nästan kan slänga bak på ryggen. Ja då är det väl bättre att göra något åt det!? Om denna operation blir av detta året eller om 10, ja det återstår ju och se.. Men så länge kan jag ju drömma!
Jag som "bara" opererat mej en gång i livet (tog bort halsmandlarna -06) kanske kommer att stanna med ett par nya bröst.. Kanske gör det så satans ont att jag aldrig mer vill lägga mej under en kniv frivilligt igen...;-) Ja ja, den som lever får se!

5 kommentarer:

 1. Annars kan ni skaffa en nr 4, då blir dom väl fyllda igen ;-)
  Ha en härlig helg!!!
  Kraaamis

  SvaraRadera
 2. Duktig du är! :-) Har du provat en à pp som heter Shape up? Den är super! Kram

  SvaraRadera
 3. Klart du ska göra som du själv vill ang. bröstoperation. Var och en måste få göra det som känns rätt och bra för en själv. Man har faktiskt ingen rätt att döma någon. Grattis till viktminskningen och heja dig =)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Heja, bra jobbat bruden! Ett par tittar hade suttit fint. Här kör man plankan. Ha-ha... Kram :)

  SvaraRadera
 5. Duktiga du!
  Det viktigaste är ju att du är nöjd och trivs med din kropp, folk runtomkring har alltid åsikter hur man än gör. Men trivs man själv så är det lättare att strunta i andras åsikter.
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!