onsdag 18 september 2013

Åh herregud!!

Grabbarna på jobbet har i flera veckors tid varit på mej och Martina att vi ska hänga med och spela innebandy! Vi har bara flamsat bort det, men idag blev det allvar!
Jag var på allvar skitnervös innan jag kom dit, men när vi sedan började spela så var det sååå kul! Åh herregud som vi kämpade! Svetten lackade och ibland kändes det som om jag var mer nere på golvet än stod uppe och sprang!
Jag är ju inte den som inte vågar ge mej in i kamp! Jäklar vilka tacklingar grabbarna ger och ändå var dom tydligen snälla idag! Ibland flög man in i väggen och på golvet! Men bara att resa sig igen och fortsätta kämpa! Blod, svett och tårar. Då mår jag jäkligt bra!!! *he*he*
Åh herregud, nu är min stackars kropp helt mörbultad och på armbågarna och knäskålarna är det stora brännmärken och jag känner att det bultar till stora blåmärken!
Jäklar va kul det var och jag hoppas att vi får vara med flera onsdagar och att vi inte skrämde grabbarna med vårt proffsiga spel!!!;-) A
Det här med att träffa bollen är inte det lättaste vill jag lova, men övning ger färdighet. Så i helgen får mina kids lära mamma att slå slagskott och att träffa bollen! Nej några regler finns det inte, bara spring och slå på bollen!;-)
Närkamp var det ja... En härlig tackling på min chef resulterade i avbruten klubba... Aj aj.. Och jag har ännu inte vågat säga något till Jonas som är ägare av klubban.... Men jag får nog krypa till korset nu och berätta, men det svider...
Kolla va gulligt! Jag har svettats så att det blev ett hjärta mellan brösten och magen! Ett gott tecken på att man mår bra när man tränar!
Nu ska jag ta men mörbultade kropp och gå och lägga den! Önska mej lycka till att jag ska ta mej upp ur sängen imorgon bitti, åh herreguud!;-)

2 kommentarer:

  1. Innebandy är kul :) När jag var yngre var jag aktiv i psoriasisföreningen och vi anordnade en innebandyturnering i pingsthelgen varje år. Skitkul!

    SvaraRadera
  2. Haha, jag brukar också svettas hjärtan :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!