lördag 21 september 2013

Kyssen!

För precis 3 veckor sedan stod vi i kyrkan nu, vi hade precis lovat gud och hela församlingen att älska varandra i nöd och lust och Jonas hade satt min vackra vigselring på mitt finger!!
Kyssen skulle självklart "göras" direkt efter att ringen sattes på fingret! Och kyssen gjorde vi och när vi precis hade pussats, så fick vi världens överraskning som gjorde att både jag och Jonas höll på att hoppa rakt upp i taket av glädje;-)
I vigselprogrammet hade våra kära värdpar satt en liten lapp. Och innan vi kom till kyrkan hade våra gäster flitigt övat på att skrika ut sitt jubel tillsammans med värdparen!
Och vi blev sååå överraskade. Precis när våra munnar möttes och kyssen gavs, kom gästernas jubel som ekade mot kyrkans väggar! Så häftigt!
Först blev vi vettskrämda dom först tiondels sekunderna för att vi trodde något annat hände (läs att typ någon av barnen hoppade i dopfunten eller något) Men när vi väl fattade att jublet var menat för oss blev vi så blev vi galet fnittriga och hade svårt att samla oss efter det!
Kolla in min reaktion nedan! *fniss*
Mer bilder från kyrkan kommer... Jag har massor och vet inte vilka av alla underbara jag ska välja ut för att visa här;-)
Hur kan 3 veckor gå så fort? TRE veckor sedan vi blev Herr och Fru Grunditz!
På allvar... Jag är banne mej deppig för att vår älskade dag är över. Så tom på något vis, men oxå självklart fylld med underbara minnen för livet!!!

4 kommentarer:

  1. Vilket härligt inslag!! Tycker just det är så trist i kyrkor annars, inget jubel och inga applåder. Bra jobbat värdparet!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!