tisdag 3 september 2013

Det börjar sjunka in nu, sakta men säkert!

Det känns som om jag på något vis var konstant berusad under vår bröllopsdag. Jag var närvarande men liksom var någon annanstans och fick minnesluckor... Så svårt att beskriva.. Men jag tror att dom som gift sig känner igen sig?
Jag går igenom dagen gång på gång inuti mitt huvud och nu så äntligen så börjar allt sjunka in, sakta men säkert! Jag börjar minnas alla underbara detaljer, alla härliga tal, alla sketcher, alla fina sånger och allt annat som vi var med om!
Så mycket intryck att ta in så det är svårt att på något vis njuta där och då. Fast att jag gjorde det heeeela tiden!
Att stiga in i kyrkan när dörrarna öppnades och se alla våra underbara vänner och släkt stå där bara för våran skull, fick mina tårar att börja rinna på en gång. Jag fick lov att fokusera min blick framåt för att inte störtgråta där och då!
Att stå där framme och uppleva detta, ja det är banne mej magiskt!
Sofie som sjöng för oss har en helt underbar mäktig röst och fick nog alla i kyrkan att fälla en tår! Så mäktigt! Hon sjöng En sång till friheten och Evighet (den lugna versionen.)
Jag har så mycket att berätta och kommer att göra det i flera veckor framöver, jag lovar!!;-)
Jag fick ett litet smakprov av Isabelle Landin som var vår fotograf under dagen! Jag älskar denna bilden! Så mäktig, så mycket jag och så vacker!
Jag längtar tills den dagen vi ska träffas och få alla bilder!!
Nu ska jag åter landa i mina tankar och fortsatta tänka på vår stora dag! Ja jag vet, det är det enda som jag just nu gör! Landar, tänker och njuter! Underbart är det!!

2 kommentarer:

  1. Alltså du är så magiskt fin på era bröllopsbilder. :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Visst är det en magisk dag! Fin är du! :) Kram Anna

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!