tisdag 3 september 2013

Sista doppet för i år?

Vi har haft en helt ljuvlig dag på stranden idag! Nästan som en sommardag i mitten av juli med över 20 grader och strålande solsken!
Barnen och Jonas var tokiga och badade, årets sista dopp kanske? Dom sa att det var jättevarmt i vattnet och låg i säkert 30 minuter och simmade omkring!
Själv doppade jag inte ens tårna utan lekte landkrabba och solade mej i den härliga sensommarsolen!
 Det var verkligen så där vackert på stranden idag! Storm och regn som var igår, var som bortblåst!
Gud vad jag älskar havet! Och återigen så undrar man ju varför man inte bor vid havet? Fast å andra sidan så skulle man nog inte njuta så där extra mycket som vi gör när vi åker ner till vårt smultronställe om det hade varit vår vardag!!
På sena eftermiddagen åkte vi hemåt och nu har vi landat hemma i byn igen... Och fy vad det suger... Längtar redan tillbaka till stugan! Vi har haft 5 otroligt underbara dagar där som vi så klart stoppar lååångt in i våra hjärtan!!
Imorgon är åter vardagen här igen. Tidiga mornar, jobb, hämta, lämna och grejja. Men det har ju en viss charm i det oxå;-)Hade man inte haft den där vardagen så hade man ju heller inte njutit så in i bomben mycket när man göra alla dessa speciella grejer, så som att typ gifta sig *fniss* Vara i stugan, sitta vid havet och bara vara!!!;-)

2 kommentarer:

  1. Vilka snygga badkillar!!! men ujujuj kallt. puss/H

    SvaraRadera
  2. Underbart med stranden, så många fina snäckskal.. härliga bilder att titta på när vinden viner och regnet smattrar på rutan senare i höst!
    Kramar

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!