torsdag 26 september 2013

Buketten!

Jag har så länge jag kan minnas alltid tänk att jag vill ha kallor i min brudbukett! När sedan dagen D bokades började jag googla på brudbuketter med kallor i och fick massor av inspiration!
Jag "bokade" buketten tidigt i somras och sa att jag ville ha den så enkel som det bara gick med endast stora vita kallor i och med ett enkelt band runt om med nålar!
Den blev precis som jag ville, in i minsta detalj!
Kallor är för mej en favoritblomma, så stark, så vacker, så mäktig och ståtlig!!
Den blev liksom pricken över i:et så klart och jag fick så många fina komplimanger för den! 
In på den sena timmen på festen samlade jag våra kära gäster och bad alla ogifta kvinnor att ställa sig i en hög på golvet. Sedan ställde jag mej med ryggen mot dem och räknade: Ett, två och tre och så kastade jag buketten mot dem!
Det var många ogifta kvinnor som ville ha den (så klart!!), men min fina vän Jouline var den som lyckades kasta sig mot den först! Så nu hoppas vi på att få gå på bröllop snart!;-) 
En kul grej att göra om man som mej, väljer blommor som man inte kan spara eller torka!;-)

3 kommentarer:

  1. Vad roligt! Och mysig grej att göra ☆♡☆
    Hoppas du mår bra, fina du!

    SvaraRadera
  2. Åh! sånna gillar jag. Om jag gifter mig en dag så vill jag ha Kallor jag med. :)

    SvaraRadera
  3. Kallor är så himla vackert! Jag hade en exakt likadan bukett när jag gifte mig, eller kanske inte exakt mina kallor var långa och jag bar dem på armen (du vet som man bär en liten bäbis) :)

    Oj vad denna bild väckte minnen till liv, det är snart tio år sedan jag gifte mig och mitt äldsta barn låg i min mage... nu verkar det som att det blir en dag i nostalgins tecken :)

    Ha en superfin fredag kära du!


    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!