söndag 29 september 2013

Redo för hösten!!

Gårdagens shopping gick riktigt bra! Om jag är förvånad? Ja mycket!! Att gå och shoppa med tre galna barn och en man som avskyr att springa runt i affärer, så kan ni förstå att jag är förvånad...;-) Men på 3 timmar var vi helt färdiga och det som behövdes, hade köpts!
Alltså jag älskar lager 157!! Bra priser och snygga kläder! Douglas uppdaterade sin garderob rejält, allt från regnbyxor, jeans, t-shirts och jackor! Nu ska han inte behöva frysa om rumpan i höst!
Alfred och Fabian fick inte så mycket, några byxor, stövlar och en och annan tröja! Alfred var helnöjd med sin shopping och jag tror att detta blev favoriten som han nog kommer att bo i;-)! Så nöjd, glad och tacksam!! Ett par mjuka bondelid brallor och en luvtröja!
Vi besökte Stadium outlet! Skitbra affär till skitbra priser! Dock var blodsockret i herrarnas (ok i mej oxå för den delen) nere i tårna och vände och det var på vippen att vi flög ihop och blev osams, ALLA!!! Så därifrån fick bara ett 2 par fodrade gummistövlar följa med till Alfred och Fabian! Det fanns massor av bra skor, men som sagt. Jag vågade inte ens yttra mej att jag behövde klämma, känna och gå runt i dem. Så jag får nog åka dit själv någon annan gång och fynda...
In en blixtvisit på grand samarkand (köpcentrum) och sprang runt som en galning på jakt efter harembyxor, medans grabbarna ägnade sin tid att köpa hockey prylar till Douglas inne på Intersport!
Om jag hittade några harmenbyxor? NEJ!!! Seriöst, vart kan man hitta såna? Snygga och eventuellt med mönster på för en bra peng? Har verkligen fått ett dille på att jag vill äga såna;-)!
Jag roffade i farten åt mej 2 par brallor som var allt annat en haremstuk på KappAhl! 75 kr stycket! Perfekt och jag gillar dem väääldigt mycket!
Nu nu ska ingen i familjen behöva frysa denna hösten iallafall och inte i vinter heller för den delen och ALLT som köptes var verkligen nödvändigt, ja iallafall till kottarna!;-)
Nu ska bara ett par skidbyxor (termobyxor) till Douglas köpas, sedan är hela grabbarnas vintermundering färdiga, vilket känns gött att för en gångs skull vara ute i någorlunda god tid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!