tisdag 12 oktober 2010

Trött i ögat....

Tack gode gud för att de finns smink....


Idag är jag väldigt trött i ögat, de beror på att vår lilla Fabian tyckte att det skulle vara morgon klockan 4.15 imorse... Jag var uppe med honom till klockan 6 när han äntligen somnade om... Jag vet inte vad som håller på att förändras med honom, han som alltid har sovit så bra har nu börjat krångla med både sömnen och maten:-( Han är snart 8 månader och jag vet att jag tyckte de här månaderna mellan 8-10 månaderna var jätte jobbiga med både Alfred och Douglas oxå... De vill så mycket och så blir de så frustrerade när de inte klarar av det...


Oavsett om jag ville sova mer imorse så var det bara att bita i de sura äpplet och gå upp med barnen och gå till dagis. Ute är det helt underbart och de är knapps så att man vill gå in. Jag gick en liten promenad och sedan vidare på fika till Hanna och Harry!

Känner att jag ligger ordentligt back med sömnen och tror nog att det får bli en liten blund i ögonen nu, om Fabian vill förstås... Men ännu en gång tackar jag för att det finns smink en dag som denna när sömnen ger ut sin rätt och man ser ut som ett spöke;-)

1 kommentar:

  1. Halloj...
    De låter ungefär som min lilla plutta på 1 år och 8 mån... hon har sovit hur bra som helst ända tills hon blev 8 mån och hennes tänder började komma... =/ inte en natt har hon sovit bra sen dess, men helt plötsligt för ca. 2 veckor sedan så vände det över en natt... jag vaknade och det var morgon, jag hade sovit hela natten... blev helt chockad, första gången på ett år=)
    kan ju vara så att det beror på att hon nu har 16 tänder... å jag hoppas, hoppas att det håller i sig... e såååå skönt att få sova!=)
    Hoppas verkligen att det inte håller i sig i ett år för er!

    Kramar Jennie

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!