onsdag 20 oktober 2010

En sjuk ynklig liten sambo hemma idag....

Tänk att män blir mycket sjukare än oss kvinnor... Visst är det konstigt?? Att när vi kvinnor föder barn så är det inget mot när män är förkylda och måste ligga ner till sängs... Nästan så han håller på att kooola av...;-) Men jag daltar inte med honom utan hugger och pikar mest honom för att han är så klen min älskade lilla sambo;-) Men snart ska jag hämta barnen och då får han varken han vill eller inte lite sällskap i sängen av de små gosse barnen;-)

Hade de varit jag som hade varit så sjuk som honom så hade jag nog minsann fått stiga upp ändå och agerat sysslorna här hemma...;-) De är det som är skillnad mellan oss kvinnor och män. Vi kvinnor är MYCKET starkare! ( Nu tycker Jonas att jag är feministkärring som skriver så här, men det är ju bara sanningen;-))

Och så har vi fått vinter här idag. Det vräker ner blötsnö här just i skrivande stund... Känns som om det kommer lite för tidigt för min smak... Får allt vänta så där en månad innan snön och kylan får komma, men sen är den sååå välkommet!!

3 kommentarer:

  1. Du är långt ifrån en feministkärring :)
    Detta är dagens sanning.
    Ser precis likadant ut hos oss och säkert i massvis med andra familjer oxå *fniss*

    har kikat runt lite på din blogg och du skriver bra.

    Önskar dig och familjen en trevlig dag

    SvaraRadera
  2. Ja visst blir män så mycket sjukare när dom blir sjuka...konstigt :)
    Jag har en förmåga att inte ta min man på allvar, jag tror att han alltid överdriver, så när han klagade på magont så sa jag "jaja, lite ont i magen får jag också ibland men inte gnäller jag" När han hade haft ont i ca en vecka så fick han riktigt ont och fick åka till sjukhuset...det va visst njuresten..oj då! :-D Men han får skylla sig själv, är juh inte lätt att veta när det är på allvar åh inte när det gäller män ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Visst låter du lite som en feminist! Han har nog jätteont :)

    /Jocke

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!