söndag 24 oktober 2010

Operation rens....

Idag har jag rensat lite här och där... Men jag har sååå svårt att släppa taget om kläderna, jag får någon slag ångest när jag håller i de små barnkläderna och vet att de inte kommer användas mer av mina barn... Jag vet att de låter fjantigt men så är det. Nu tonar jag iallafall ner ångesten lite genom låna ut kläder till lilla Harry! En stor ullareds påse ska levereras till honom imorgon i str 62-68!

Skickade även iväg 3 stora påsar av mina kläder till de kvinnor som flyr sina män och som inga kläder har! Jag hoppas att de blir nöjda, med tanke på att en del av dessa kläder som jag skickade med fortfarande hade prislappen kvar så...*skäms på mej*

Alfred och Douglas delar på klädgarderoben på övervåningen. De har sett ut som sju svår år därinne och man har inte hittat nått. Nu är det utrensat och ordning och reda! Jag hoppas att tid snart finns för lite måleri av den bara;-)!

*Harklar mej* Får väl erkänna att barnen har vääääldigt mycket kläder... Räknade Douglas T-shirtar och jag kom upp i 76 stycken.... Fabians byxor 43 stycken... Alfreds pyjamasar 24 stycken... Okej jag tycker om att handla, men vi har oxå turen att få ärva av barnens kusse så allt har jag inte köpt;-)! Så nu lättade jag lite på mitt samvete... Och jag kommer ju aldrig överge mitt intresse av shopping, de vore ju hemskt dumt att sluta göra något som man tycker så mycket om att göra;-)

Nu väntar denna gigantisk hög av kläder som ska vikas ner och vidare ut till förrådet för att sedan in igen när några av barnen har växt i dem igen;-)!! Men den högen orkar jag absolut inte ta tag idag, utan den får snällt ligga kvar där tills imorgon!;-)
Känner att jag för tillfället är ganska trött på att vika kläder efter så där 5 timmars rens...;-)

4 kommentarer:

  1. hahahha och jag tycker att nemo har mycket kläder. tack, nu gav du mig samvete att köpa lite mer. ;)

    SvaraRadera
  2. Säger som Linneá, tack för det! Här ska shoppas UTAN dåligt samvete...!;-)
    Men vad duktig du är och tar tag i allt rens! Jag borde verkligen ta tag i hela detta hus och rensa!
    Tack för inspirationen, nu går jag in i garderoben...=)

    SvaraRadera
  3. Skönt att höra att någon har MYCKET kläder, får alltid höra att Judit har för mycket men tror jag ligger ordentligt i lä här!!!

    Fast ett tag hade Judit sjukt mycket (ärvt, lånat o köpt) - typ 30 helt kompletta outfits + udda plagg till det. Men det var i stl 62/68....

    SvaraRadera
  4. Vad tjusigt det blev i garderoberna!!

    Jag har tidigare hållt manisk ordning i barnens garderober. Men sedan de började riva där själv ser det tyvärr lite si och så ut...

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!