torsdag 7 oktober 2010

Stoppad av polisen....

Är nyss hemkomna från babysimmet! Idag fick vi lära oss att dyka, och det gick över förväntan mycket bra! 3 gånger dök han och ruskade bara av sig vattnet och fortsatte att plask! Skönt att han äntligen börjar bli lite vattenvan!
Douglas fick följa med, han är hemma idag med för att vila upp sig. Hans hosta är mycket bättre och febern är borta! Så han var med och var mästerfotograf;-)

Nu vet jag varför Fabian har varit så in i baljan gnällig och varken vill äta eller sova. Han börjar få tänder i överkäken. Han är alldels blå där tänderna håller på att tränga ut. *stackare*


När vi var på väg till simmet blev jag stoppad av polisen. Hjärtat höll på att hoppa ut och jag blev skitnervös. Har aldrig blivit stoppad av polisen förut och då har jag ändå haft mitt körkort i över 10 år.... Jag fick blåsa och visa körkortet och så gick han runt bilen och kollade så att alla hade bälte. En mycket snygg äldre polisman var det så jag la på min charm lite extra;-) Det är något speciellt med män i uniformer, de blir extra snygga på nått sätt...;-) Hjärtat hoppar till lite extra för deras respekt och är de då lite snyggare så hoppar det både en och två gånger till;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!