lördag 16 oktober 2010

Godis är gott!!!

Jag och Alfred var och handlade nyss. Han fick plocka lösgodis och när jag packade ner mina varor så satte han sig ner på en bänk och väntade och åt sitt godis. Efter ett tag kommer det en bekant och pratar var av hennes son sätter sig brevid Alfred. Jag sa till Alfred att bjuda pojken på godis varpå pojken som är ungefär i 4 års åldern svara: Nej tack jag äter inte gelatin...(De är veganer) Jag höll på att sätta mitt saliv i halsen och kände hur dålig mamma jag är/var som ger mitt barn en massa slakteriavfall.... Skamset sa vi hej då och gick därifrån...
Idag skiter jag dock i att det är slakteriavfall i de godiset som jag ska äta. För ikväll ska jag äta godis, de är ju ändå lördag och mitt sockerbehov är stort just nu;-)


Ikväll blir det hemma gjord pizza och soffmys med kussarna! Inte för Fabian för han har redan ätit sin smarriga STORA portion gröt, så han är mätt och god nu!!;-)

Jag hoppas de visar någon bra film på tv, annars får vi nog hyra en rulle! Några förslag på en riktigt bra film önskas!!!

2 kommentarer:

  1. Kollade precis på The Bounty Hunter med Jennifer Aniston! Kul film! ;)
    Hört att Dear John ska vara bra, tänkte ta den imorgon så jag återkommer om vad jag tycker om du inte redan sett!
    The Blind Side med Sandra Bullock är också ett bra tips!
    Ha det gott Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Jag förstår dig, jag älskar godis.
    Men nåt får man unna sig på veckan.
    Fin blogg du har, kommer gärna tillbaka/Marie

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!