lördag 30 oktober 2010

Saknar sommaren och värmen....

Åh vad jag längtar tillbaka till sommaren just nu. Satt och bläddrade igenom bilderna sedan i somras och det känns på någotvis som om de vore så länge sedan, fast det bara är knappa 3 månader sedan vi låg och plaskade i det underbara havet!!!

Inget kan slå en svensk sommar. Men just idag längtar jag så grymt mycket efter en lååång och varm solresa med min familj! Tänk va härligt att ta in på ett hotell med all inclusive och bara ligga i en sol stol. Eller ligga och ligga springa runt och jaga barn menar jag förstås;-)

Jag har fått en mer och mer längtan till att åka hemifrån runt jul. Fira jul i pool hade ju inte varit helt fel. Skippa allt vad julstress och ångest heter och bara dra. Helst 2 veckor så att man är borta över nyår oxå! Jag har aldrig känt så förr utan detta sug har kommit ju äldre jag har blivit. Innan var jag så traditionell och bara var tvungen att vara hemma i kalla Sverige.

Jag tycker i och för sig att advent är supermysigt, men sedan kan de nog kvitta. Eller?? Vad tycker ni? Föredrar ni att fira jul i Sverige eller skulle ni som jag kunna tänka er att åka utomlands på jul?

Känner att min bleka, snart genomskinliga hud skulle behöva många sköna varma strålar på sig. Jag vet inte om jag vågar lägga mej i ett solarium längre med alla risker?

Är det någon som känner att ni vill ge oss en solresa i julklapp så är det bara att ge oss den. Vi tar tacksamt imot en;-)!! Åhhhh va härligt. Tänk att sitta på ett plan med tre busiga ungar som far omkring så att alla andra passagerare blir så där måttligt roade på våra barn;-) Tänk så mycket tålamod vi skulle behöva ha just då... Tänk va underbart att bara få klä på sig kläderna och gå och äta frukost och bara gå därifrån för att sedan lägga sig vid polen och bubbla runt, ta sig en drink och bara njuta av livet!!

Drömma kan man ju alltid;-) Men så fort som veckorna går så säger det bara PANG så är det åter sommar och sol i sköna Sverige!

5 kommentarer:

  1. hmmm... vem gör inte det...
    Känns väl bra att ställa om till vintertid också...;)

    SvaraRadera
  2. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att åka iväg över jul och nyår. Nästa år funderar jag starkt på att dra med familjen :D tyvärr kanske inte föräldrapengen räcker till 4 veckor i Thailand men åtminstone 10 dagar på Kanarieöarna... Ha det så trevligt på kalaset ikväll. Puss & kram till dig fina vän!

    SvaraRadera
  3. Kan inte tänka mig en jul utan snö - fast rätt ofta får vi ju det här ändå. Skulle gärna åka till Alperna över jul men aldrig till värmen.... gillar ju inte att sola!

    SvaraRadera
  4. En gång innan barnen var jag och Viktor på Mallorca. Då satt det en barnfamilj bakom oss. Barnen sparkade oss i ryggen hela vägen till solen. Då sa vi att "aldrig ska vi flyga med barnen om vi fick några"..... två år senare satt vi på flyget med vår ettåring som hade väldigt mycket spring i benen =D

    SvaraRadera
  5. Jag åker till solen två veckor i december men det är med blandade känslor! ;) Men som sagt sol och värme är det bästa, så det blir nog bra!
    Kram Marie

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!