tisdag 5 oktober 2010

Feber och blommor....

I eftermiddags ringde jag in för att få ett förnyat recept på Douglas medicin. En stund senare ringde de från lejonungen och doktorn ville ta sig en titt och lyssna på hans lungor för att ev få lite starkare medicin, så vi fick en tid redan klockan halv tolv imorgon! Nu ikväll hade han även fått feber på runt 39 grader. Denna hostan är verkligen hemsk, han har hostat tills han spydde flera gånger nu ikväll, enbart slämm... Bra att de kommer upp iallafall! Men jag tycker så synd om honom och vill bara hjälpa honom bort med den ekak hostan.

Har varit nyss och tränat, men nu ska min stackars kropp få vila sig i några dagar. Har kört 6 träningspass på 3 dagar... Inte illa av en soffpotatis som mej;-)

I eftermiddags lagade jag mat och som vanligt är minst ett barn med mej. Idag var Alfred med och rörde i grytorna. Vi kokade kalops och han fick lägga i lagerbladen. Han tittade upp på mej lite frågande och sa: - Mamma koka blomma!;-)


Efter varje måltid så säger alltid Douglas: Tack för maten, får jag gå ifrån bordet? Nu har lillebror tagit efter (som vanligt;-)), han säger: - Tack för bordet!!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!