torsdag 14 oktober 2010

Jag har ett mål....

Att en dag komma i dessa byxor, jag vet att jag har en lång väg att gå.... Men jag ska klara det hur lång tid de än må ta! (Ursäkta mina fula trosor... ;-))

Jag köpte dessa jeans (utan stretch) efter att jag hade fått Douglas. Ja alltså så där 2 år efter...;-) Men kroppen tycks ändå ha förändras väldigt mycket sedan dess och även modet;-)

Så glad som jag verkar vara på bilden för att jag inte får på mej ett par byxor stämmer inte... Blev bara lite full i skratt när de kom och ställde sig en liten "halv" nakenfis bakom mej på de vänstra kortet;-)

4 kommentarer:

  1. Guuud vilka sköna bilder du bjuder på :) Den sista är helt fantastiskt... rolig. Hoppas inte du tar illa upp, jag menar inget elakt!!

    Jag har nog inte ens kvar kläder som där så där små... Jag inbillar mig att min kropp aldrig kommer bli sig lik igen som den var före jag fick barnen. Varken viktmässigt eller formmässigt. Nu är allt väldigt mjukt och ger vika för tyngdlagen :D

    Kram ♥

    SvaraRadera
  2. Precis så är det! Har efter flera år bestämt mig att för "låna ut" mina smal-jeans till en annan. Vill inte förstå att jag aldrig kommer att bli som 2005/2006 igen. Så jag lånar ut jeans i väntan på ett mirakel =)

    I lööööv dina bilder! Humor, reality & underbara barnbilder. Visst ska du bli fotograf!

    SvaraRadera
  3. Du e för skön!!! Men det är klart du klarar detta...träna träna träna och skippa allt sött...låter verkligen enkelt men det är det!! Riktig mat och mycket träning!! Men det låter lite som att du behöver vänta en stund me träningen!! Me tanke på din sömn...när din lilla guldklimp sover bättre så har du mer energi...Jag lovar att dina fina byxor kommer sitta som en smäck!! ;) Sanna

    SvaraRadera
  4. Haha!! Skit i brallorna! Du är ju superfin!!

    Efter att ha bjudit på så gooa bilder har brallorna gjort sitt :o).

    I löööve lite självironi!! :o)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!