söndag 3 oktober 2010

Träningsdag!!

Satte mej precis på rumpan efter en farfylld dag! Klockan nio började första passet och jag har tränat fyra pass idag, Step up, afroaerobic, aerobic och muskelyoga! Behöver jag säga att min kropp är helt mör...;-)? Men attans vilken rolig dag det har varit!

Instruktörerna var så fantastiskt duktiga och hur trött jag en var så ville man bara ge mera!! Det svåraste passet var aerobicen, mina fötter ville inte alls det jag ville...Ingen koordination alls;-)
De är såna här dagar som min kropp behöver. Träna, träna, träna!! Även om sista passet slutade för 2 timmar sedan så är jag fortfarande så där läckert röd i ansiktet...;-)


Alfred var och hejjade på mamma, hade han själv fått välja så hade han varit med och kört ett hårt pass;-)

Jag har chockat min kropp rejält idag och den stora frågan just nu är hur i all världen jag ska ta mej upp ur sängen imorgon? och dan efter den?? ;-)

Att somna ikväll blir nog väldigt lätt, ikväll behöver nog inte ens John Blund en inbjudan;-)

Nu ska jag gå och äta och fylla på mitt energi förråd, för det har verkligen gått åt mycket energi idag!! Äntligen en dag där jag har förbränt mer kalorier än vad jag har ätit...;-)

2 kommentarer:

  1. Fyra pass?? Är du tokig människa?? Undrar som sagt hur du känner dig idag ;-)

    SvaraRadera
  2. Vilken dag!
    Skulle också behöva kicka igång min kropp på det viset. Men just nu får jag knappt tid till träning alls med tre små :o(.

    Men det gäller väl att hitta varje stund till promenader...

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!