lördag 23 oktober 2010

Nöjda!

Gissa vad vi har köpt?;-)
Äntligen har jag fått som jag ville, men inte så lätt att välja på alla dessa apparater...


Det var proppat med folk både på stan och i de andra affärerna som just vi skulle gå i... Douglas fick träffa en kändis så han är fortfarande lycklig!
Inga kläder till mej själv fick följa med mej hem idag... Barnen fick massor som vanligt, mest praktiska saker så som vantar och mössor... Och som vanligt hade jag kunna köpa massor av kläder. Nu är det inte så lätt vad man ska köpa till barnen med tanke på detta konstiga väder... Igår minusgrader och snö, idag vräker regnet ner och det är flera plusgrader...:-(

Är på jakt efter en matta till vår övervåning, men mina killar var inte så samarbetsvilliga och gå i fler affärer, så jag får väl åka och kolla själv en annan dag. Vet att ikea har stora mattor till bra pris. Men hade vi gått in där så hade ytterligare en timme gått, vilket inte hade uppskattats så mycket av killarna;-)
Nu ska jag förbereda för kvällen då vi får besök av våra bästa vänner!! Så det är bästa att lägga på ett litet kål om jag ska hinna med allt som jag hade tänkt innan dom kommer... *tidsoptemist*

Ha en skön lördag!!

1 kommentar:

  1. Hej Karro.
    Toluen har jag ringt till färgbygg i Malung och bett dom beställa hem så jag kan köpa det där. Så fråga efter det på en färgaffär dom borde ha det.
    Men är det hallmattan eller mattan i trappen som ska bort hos er? Om det är hallmattan kanske den inte behöver bort beroende vilket golv ni ska ha sen..Bara inte det nya golvet bygger så mycket vill säga då kanske ni behöver bort med mattan, ska ni sen ha klickgolv tex så behöver ni nog inte ta bort ngt limm utan bara rulla ut foemen.
    Ha en skön helg önskar fam. Limberg
    Kram Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!