söndag 31 oktober 2010

Söndagsmiddag!!

Är nyss hemkommen från svärmor där vi intagit en mycket god söndagstek! Så nu är vi så där mätta och goda igen! Och pricken över i:et så fick vi en smarrig efterrätt;-)!!


Söta kussarna Grunditz intar sin andra del av efterrätten. Hade de och farmor fått bestämma så hade dom nog fortfarande suttit där och smaskat;-)! Kusin Elsa ville absolut inte vara med på kort så hon kröp ihop som en liten boll under bordet...;-)


Fabian gjorde ett STORT framsteg när han låg på golvet! Jag höll på att sätta kaffe i halsen när han ställde sig på alla fyra i en kryp position.... Jag vill inte att han ska börja krypa redan, jag vill ju att han ska vara min lilla bebis hela livet;-) Men nu går utvecklingen framåt, alldels för fort framåt... Tänk snart har jag 3 små vilddjur som jag ska SPRINGA efter. Då borde jag väl iallafall tappa några hekto;-)??!

1 kommentar:

  1. ja tänk om kilona bara kunde ramla av? jag är så missnöjd men kan fan inte sluta med allt gott. hur gör man när man älskar mat lika mycket osm man hatar sin kropP????

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!