onsdag 30 maj 2012

En sneak a peek på köket!

Känns för tillfället som vi rör runt i grytan här hemma... Alltså med andra ord rör om möblerna och flyttar bort, flyttar dit, flyttar hit, tar bort möbler och tar dit!
Här får ni en liten sneak a peek på hur det för tillfället ser ut i köket;-)! Ja bara några bilder får ni se, resten kommer när det är helt klart! Alltså ni kanske får vara beredd på att ni får vänta på alla "färdig" bilder... Jo för våra så kallade projekt här hemma avstannar väldigt lätt har jag märkt... Är för bövelen inte färdig med trappan ännu... *skäms* Borde gå ut och måla trappan istället för att sitta här och blogga och se på arga snickaren...;-)
Sprang på dessa lampor i lördags när vi var i Jönköping! På en väldigt oväntad affär, nämligen Clas Ohlson;-) En hade kostat 249 kr men bara för att de var markand i stan var de nedsatta till 99 kr stycke! Gud va jag älskar när man gör såna affärer och att det är så billigt;-)
 Som sagt dessa ben ska vi INTE ha;-) Vi har nog några på G nu som vi hoppas komma hem till oss snart!;-)
I skrivande stund står Jonas nere och försöker få ner detta överskåpet så att den nya kyl och frysen kan flyttas in! Guud jag kommer verkligen trivas som fisken i vattnet när köket blir klart!;-)

4 kommentarer:

 1. Skitsnyggt!!
  Gillar att tjuvkika på detaljerna.
  Kram K

  SvaraRadera
 2. Spännande!
  Vilka skitsnygga lampor, båda sorterna.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Känner igen mig, här har vi oavslutade projekt överallt, men kanske att nåt kan bli klart till helgen. Lever på hoppet iaf :)
  Supersnygga lampor, har en liknande i grönt och betalade betydligt mer tyvärr :(
  kram j.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!