söndag 6 maj 2012

Bildregn från gårdagen!

Dagen började i mässhallen där flera utställare visar upp sina fina produkter! Jag fick även mina naglar fixade, så nu känner jag mej sååå fin och kvinnlig;-)
Fina produkter från Sthlm AGENCY. Funderar starkt på att köpa en sån där fin termos till mina grabbar! Perfekt att ha med på sina utedagar!
Katrin Z föreläste om sin LCHF kost, om hur fantatiskt bra den är... Jo jo kanske det, men ni vet ju vad jag tycker om LCHF...;-)
Enligt henne så får man dricka rödvin flera gånger i veckan, inga som helst problem, bara du äter fett... Själv tror jag att alkohol över lag är en STOR fälla om man vill gå ner i vikt, men det är bara vad jag tror...
Fina Annika Duckmark var där! En underbar person som hade ett STORT hjärta och var glad och trevlig! Sånt gillas! Kika in på hennes blogg, hon är ganska ny i bloggvärlden! (Och jag fastnade på hennes blogg;-))
Så fort vi kom fram till middagen sprang jag på Lotta Grey! Även hon en MYCKET trevlig prick som tog hem ett av de 6 priserna som delades ut!
Vi träffade väääärldens roligaste tjejer! Jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge och det kändes som om jag känt dessa tjejer hela mitt liv!
Från vänster Camilla, Camilla, Kajsa, Ulle och Lisa!

Jag är dock väldigt besviken på hur upplägget att utse vinnarna på... De som vann förra året vann typ även iår, fast i andra kategorier... Vi "vanliga" Svensson hade  inte en chans i världen att få ta hem ett pris... Så man undrar ju hur rösträkningen var räknad egentligen???
Jag tycker oxå att själva upplägget för dagen var en gnutta halvtråkigt upplagt, ingen go i det så att säga...
Om jag får frågan om jag kommer att åka dit nästa år igen så blir mitt svar: Nej! Inbördes beundran är det värsta jag vet...
Jag hade dock en väääldigt trevlig dag/kväll med dessa tjejer och jag ångrar inte en sekund att jag åkte dit!

Ni får på någotvis inte missförstå mej... Jag är absolut inte bitter över att jag inte vann... Men jag är bara undrande... För jag är helt säker på att om röstningen hade gått till på rätt sätt, så vet jag att en av tjejerna vid vårt bord tagit hem ett av priserna!

11 kommentarer:

  1. Fina bilder! Förstår att du har haft en toppenhelg. Tack för att vi fick följa med på galan via din blogg!
    Och jag hejjar på dig i alla väder!!
    Kram snyggo!

    SvaraRadera
  2. Kajsa som du står bredvid är ju sambo med Petter Furuseth, som spelade i Bajen ifjol!! :)
    Jag satt vid samma bord som henne när jag var på julbord på Hammarbys träningsanläggning..just sayin' ;)

    SvaraRadera
  3. Fina bilder! Men surt att du inte vann!! Nä, inte kul alls att det går till så där... Så japp, bara att bojkotta för då kanske de fattar att det inte håller i längden!

    I mina ögon är du bäst!! Och super fin som vanligt på alla bilderna!!
    KRAM!

    SvaraRadera
  4. Tråkigt att du inte fick nåt pris :( men det är nog inte långt borta, skam den som ger sig;).
    Fina var ni iallafall och visst är det roligt när man finnr nya vänner. Det slår högre än blogg priser och en konspireras jury ;)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. å snygga e ni allihopa! så kul det verkar ha varit!

    SvaraRadera
  6. Godmorgon raring !!
    Jag håller med dig, samma person borde inte kunna vinna år efter år och även mindre bloggar "borde" ha en chans... Men livet blir nog aldrig rättvist och just nu tycker jag det tas till en hel del "fulknep" i bloggvärlden över lag...
    Ta bara röstningen till bloggbussen som ett exempel... I say no more !!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Tråkigt att du inte vann något. Har förstått att det är rätt vanligt samma personer vinner år efter år oavsett om det är mammabloggare eller andra bloggare.

    SvaraRadera
  8. Jättefina bilder!!
    Riktiga puddingar :-)))

    Kram K

    SvaraRadera
  9. Över lag en kanonhelg alltså? Jag tror LCHF är livsfarligt i längden och jag håller med om att alkohol är boven för många som går upp i vikt, fanken att jag älskar rödvin SÅ mycket! Får väl förbli en mullis...
    Kram

    SvaraRadera
  10. Jag känner Ulle och hon är verkligen helt fantastisk, så jag förstår att du har haft det toppen! :)

    SvaraRadera
  11. Och jag såg ju dig på galan också! Jättefin klänning :)
    Roligt att sitta och kika igenom gästlistan så här i efterhand, för då känner man ju plötsligt igen massor av fina mammor!

    Hoppas bacillerna inte biter lika hårt på dig som på mig!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!