torsdag 31 maj 2012

4-års kontroll, check!

Klockan 08:00 befann vi oss på BVC, en 4- års kontroll stod på schemat!
Innan vi kom dit hann Alfred bryta ihop en gång och när vi skulle gå in till BVC sköterskan så skulle han självklart inte följa med in och la sig lite snyggt på golvet och lekte "död" Jo då han vet vad han vill vår lilla 4-åring... Har han bestämt sig för något så har han...
Efter lite lockande och tvärtimot språket så följde han med in! Han var inte så samarbetsvillig, men lättade mot slutet och vi kunde bocka av alla sakerna som skulle gås igenom och han fick en STOR godkändstämpel i rumpan;-)
Vi vägde både Alfred och Fabian och man kan nästan tro att de är tvillingar istället för att de skiljer 21 månader mellan dom;-) Ja för skillnaderna är inte alls så stora....:

  • Alfred: Vikt: 17,3 kg Längd: 103,5 cm
  • Fabian: Vikt:16,6 kg Längd: 95 cm

Det är verkligen så kul att se vilka olika egenskaper dessa små barn har! Någon konstnärsådra har han inte fått, nej kanske inte så konstigt med tanke på att varken jag eller Jonas har det...;-) En typisk "kunna" grej vid 4-års kontrollen är den berömda huvudfotingen, men den kunde han inte göra...Men han impade istället med att skriva bokstäver och trä fina pärlor på en tråd! Alla är vi olika och har olika intressen och tur är det!!!

1 kommentar:

  1. Duktiga killen!!!
    Kul att de nästan väger lika!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!