tisdag 25 oktober 2011

Stressad bitterfitta?

Maj gad vilken bitterfitta period jag just nu är inne i... Jag känner liksom inte alls igen mej själv.. Helst av allt skulle jag bara vilja krypa in i en koja i skogen och bara vara helt själv... Ligga där i min ensamhet och tjura, gråta och tycka jävligt synd om mej själv... Ja i och för så hade jag ju varit tvungen att ha med mej både dator och telefonen. Annars hade jag nog inte kunnat stanna särskilt länge i den kojan i skogen utan dessa saker;-) Så nej det blir nog ingen tripp till varken någon koja eller skog...
Men visst är det så ibland i detta livet att man får tycka lite extra synd om sig själv?
Just nu önskade jag att jag vore gravid... Okej tänker ni? Är det därför hon är så tjurig bara för att hon vill ha barn... NEJ, nej nej nu får ni inte tro nått sånt... (Hoppas att ni skvaller kärringar läser vidare så att ni inte sprider något om att jag nu vill ha ett barn till, okej?;-)) Men hade jag nu varit gravid då hade jag liksom haft en anledning till att få gråta rakt ut, äta massor av onyttigt, suttit i soffan och blivit uppassad, få sova i fred, fått ett nervsammanbrott när som helst på dygnet och det hade varit okej att få vara sur och grinig utan anledning. Jo för sånt är liksom mer tolerant när man är gravid med alla hormoner som är utanför kroppen och kryper.. Men nej då jag vet inte vad jag ska skylla på för att få göra dessa saker? Kanske skylla på Tant RÖD? Japp då bestämmer vi det, jag skyller allt på henne för att jag idag är en bitterfitta! BRA!!;-)
Jag läste lite i den nya I FORM tidningen... Det stod om inre stress... Kan bara meddela om att jag ligger på rött ljus vilket innebär: TVÄRBROMSA! Jo då, bland de punkterna så passade jag in ganska så bra. Typ: Glömmer saker/är frånvarande, mindre lust att vara social, aggressiva tendenser, oregelbunden mens, trötthet, sömnstörningar och oro i kroppen... Hmm kanske dax att växla ner lite för fröken Johansson. Allt måste faktiskt inte vara så jäkla perfekt och bra. Men det är lättare sagt en gjort. Jag måste ju som sagt komma till insikt själv med att jag nu är stressad över något som jag egentligen inte har en aning om vad det är...;-)

Och så här ser bitterfittan ut ikväll...;-)

3 kommentarer:

 1. Haha, du verkar vara som jag.

  SvaraRadera
 2. Nu ska man väl ta tester i tidningar med en nypa salt, men självklart kan det vara ett tecken på att du måste tänka efter!

  Det du skrev i förra inlägget kanske är ett bra exempel. Det MÅSTE inte alltid vara helt städat i huset. Kom och besök mitt hem en gång så slipper du känna ångest... ;-))

  SvaraRadera
 3. Tycker du var trevlig o go som vanligt igår, kanske är det en avstressande miljö att bara hänga i kyrkan? Ta livet för vad det är och strunta i hur det ser ut hemma - om det är det som stressar dig vill säga. Själv har jag slutat bry mig för länge sen :)
  Kram j

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!