onsdag 19 oktober 2011

Frossar....

Bara för att jag har fått schack på mina mat och träningsvanor så har jag tyvärr inte fått det på mitt kvälls sug... Nej då det finns allt där som en ond djävul bakom örat och som sänder signaler ner till magen att: -Ge mej något att tugga på nuuuu!
Jag brukar typ ta något att äta, ja för annars skulle jag bli hemskare hemskt odräglig;-)
Jag har hittat en ny stor favorit på hyllan på Hemköp! Nämligen rostade och saltade mandlar! Tar jag en näve såna så förvinner suget, iallafall för ett tag;-) Rostade och saltade mandlar tillsammans med bubbelvatten = mumma!
Om de är nyttiga eller ej, de vette tusan. Men bra mycket nyttigare måste dom iallafall vara istället för några nävar chips och godis;-)??
Jag är sååå kass på det här med att räkna kalorier.... Jag läser lite bak på grejerna och där det står att det är mindre än en annan vara tex så tar jag den som har minst i;-)
På denna påsen står det: Närinsinnehåll/100 G: Energi 2450kj / 590 kcal... Så nja de är nog inte så nyttiga ändå va?! *fniss* Men jääävligt goda;-)

5 kommentarer:

 1. De är hur goda som helst och man kan inte bara ta några ger liksom mer smak! Och visst är det bättre med nötter/mandlar än chips och godis. Feta men bra!

  SvaraRadera
 2. jag gillar dom men som TUR är så är jag lite allergisk då det kommer till att sitta och proppa och just i det här fallet är det ju bra :D

  SvaraRadera
 3. Skitduktig är du!!!!!!! Själv kör jag cashewnötter på kvällen, men jag har svårt ändå att låta bli det söta ;)

  SvaraRadera
 4. Nötter är gott och det är bra fett i naturliga nötter.

  Ha en riktigt najs torsdag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Mmm, älskar rostade och saltade mandlar. Bästa nötterna. Inte så nyttiga dock. :P

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!