torsdag 20 oktober 2011

Bron/Broen

Tittar ni på Bron på SVT på onsdagar? Om inte så har ni missat förmodligen världens bästa serie! Danska de kan verkligen göra grymt bra filmer och serier och man får liksom aldrig nog av dem;-) Mitt stora favvoprogram Greys krockar ju med Bron på onsdagar. Men vad gör väl det när SVT är världens bästa play kanal! Efter Greys på onsdagar så klickar jag mej snabbt som gatan in på SVT play och kollar på Bron, då är det redan upplagt där! Väääldigt bra service, dessutom gratis! Och ja gratis är ju gott;-) (Om jag var tvungen att få välja program en onsdag så hade banne mej Bron kommit långt före Greys och de säger ganska så mycket hur bra den serien är;-))
Tillbaka till Bron... 5 avsnitt har det gått och 5 återstår och man har fortfarande inte en susning om vilken som är mördaren... Det är nervkittlande HELA tiden och man sitter på helspänd och en timme bara säger PUFF!
Kollar ni på Bron? Vad tycker ni?
Ni som inte har gjort det, gör det bums. Jag lovar att ni sen kommer att sitta fastklistrade vid TVn de 5 restrerande onsdagar klockan 21;-)! Gå in HÄR för att se de 5 avsnitten som ni har missat!;-)

6 kommentarer:

 1. Den har jag helt missat, vad synd! Vi som gillar deckare/thillers... Får försöka hitta serien sen så vi kan se den i sin helhet.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Kanske ska in på svt play och kika?
  Nej, annars följer jag (som många andra) Grey´s vid den tiden! :-)

  SvaraRadera
 3. Har missat den, men håller med. Danska serier är bra. Såg att de ligger t o m 23/12 så då hinner man kolla ikapp!
  Jag har precis börjat med Mad Men (på DVD) så där har jag några säsonger att komma ikapp. Den ska ju vara bra sägs det, även om den inte är dansk ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Den är sååå bra! Onsdagar klockan 21 är helig :)
  Som du skrev, det har gått 5 avsnitt och är 5 kvar, och fortfarande lika spännande!!

  SvaraRadera
 5. Kolla på tv 4 måndagar kl 2100 en annan dansk serie som heter den som dräper det är tio avsnitt. Den är så himla bra o riktigt otäck sen är det så att två avsnitt är om samma fall så på måndag börjar ett nytt fall så missa inte det.Jag tycker också bron är bra men vet i rackan om det på måndagar inte är strået vassare

  SvaraRadera
 6. Håller med dig, den är FANTASTISK! Känns alltid så hemskt precis efter det ar slutat och det är en HEL vecka till nästa avsnitt. Hjärnan slår ju liksom "knut på sig själv" för att försöka klura ut hur det hela ligger till.. Hälsningar Lina

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!