tisdag 25 oktober 2011

Slarvmaja...

Jag gillar verkligen att ha ordning och reda runt mej. Jag dammsuger och plockar nästintill varje dag. (Ja plocka gör jag 12 timmar om dagen för den delen...;-))
Men när det kommer till mina skåp, garderober och förråd är det liksom som om helvetet har brytit lös. Där är jag en riktig slarvmaja och bara liksom skyfflar undan grejerna bara för att det ska se bra på de ytor som syns... Kolla bara in hur mitt badrumsskåp ser ut... Ja värsta kaosen. De jag har använt har jag liksom bara slängt in i skåpet och smycken, sminka och krämer lígger liksom som en salig röra därinne... *suck* Jag har väldigt mycket utrymme i de skåpet så det borde ju inte vara några som helst problem för mej att hålla i ordning där. Men icke sa nicke...;-)
Ute i förrådet ska vi inte ens tala om hur det ser ut... Vill inte ens gå ut dit för att de ligger grejer överallt... *suckar högt*
Jag bara inväntar på den där extra energin som ska infinna sig. Men den verkar vara sååå lååångt bort just nu. Och utan insperation och energi så vet jag att de inte är någon idé att ta tag i mina alla grejer. Då blir det bara halvgjort. Så ja då får jag helt enkelt stå ut med att skåpen ser ut så här tills energin kommer tillbaka då;-)
Är ni duktiga på att hålla reda på i era skåp, garderober och förråd?;-)

8 kommentarer:

 1. Här är det vanligtvis tvärtom. Ordning i skåpen men inte utanför. Jag tycker om att sortera o göra i ordning. Bjuder du på en kopp o vaktar på Casper kan jag komma i göra badrumsskåpet fint igen ;)

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Kunde varit mitt badrumsskåp!! Fast jag har 4 gånger så mycket prylar... Ber till gud varje gång jag öppnar det, att skiten inte ska rasa ut... Men skåp och garderober är det ordning i. Förutom städskåpet, ironiskt nog!

  Kram :D

  SvaraRadera
 3. Jag är EXAKT likadan! Härligt att det inte bara är jag! :-)

  SvaraRadera
 4. Apropå ingenting i detta inlägget, men vad gör du nu för att gå ner i vikt så bra?? Är det bara mer träning? Eller kör du lågkolhydratskost?
  Snälla berätta för mig, jag har tappat lite motivation...

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Utmaning: Fota dom röriga skåpen innan och efter röjning... :-)

  SvaraRadera
 6. oh ja, jag är duktigare än dig :)

  SvaraRadera
 7. Åå jag är likadan! expert på att ha det fint på ytan, men rörigt i skåp och lådor.. Expert på att snabb-städa.

  SvaraRadera
 8. Kunde verkligen ha varit ett foto från mitt badrumsskåp. Samma oordning, tror det är samma badrumsskåp, samma kakel !! Jag har oxå kaos i alla garderober.
  Tack för att du delar med dig, gör det lite llättare för mig att fortsätta ha kaos med gott samvete. Maria

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!