onsdag 12 oktober 2011

Fullmåne...

Jag känner mej som en vampyr just nu... Jag går här hemma som en vålnad på dagarna och är dödens trött. Jag orkar inte ta tag i något utan kryper helst ner i sängen så fort jag får lite tid över...
Idag var vädret underbart, men inte gick jag ut för det. Nej man undrar ju om man blivit ljusskygg;-)?
I flera nätter har en STOR rund fullmåne visat sig på vår himmel och ja jag tror banne mej att jag är en vampyr. För så fort det mörknar på kvällarna. Jag då kommer all den energin som varit som bortflugen hela dagen och jag gör en massa grejer! Sen så när klockan närmar sig så där tolv på nätterna och normalt folk sover. Ja då ligger jag där i sängen och är klarvaken...
Så jo nog är jag allt en vampyr;-) Om inte så är jag iallafall extremt känslig för fullmånar....
Fullmånen kommer att göra min kropp extremt gammal på kort tid om den ska hålla på att lysa så här på nätterna;-) Ja för att sova, de låter den minsann mej inte göra...
Är ni oxå känsliga mot fullmånar? Eller känner ni inget av den? Förmodligen kanske är det bara jag som är extremt känslig mot sånt?;-)

7 kommentarer:

 1. Hua vilken bild;). Jag drömmer sjukt mkt lustiga drömmar och sover jättedåligt varje gång det är fullmåne! Lite kusligt;) verkar även som Noel tagit efter detta för 3 nätter i rad har han skrikigt av drömmar...stackarn, kunde inte barnen bara ta över ens goda egenskaper;).

  Pratade om detta med fullmåne med en kompis som är sjuksköterska igår och hon berättade att de alltid fick in många fler patienter på akuten när det var fullmåne och många lustiga grejer:/ lite spooky faktiskt:)
  Hoppas du får sova gott iaf occh tack för din omtanke
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Fick ett tips en gång om att vira koppartråd runt sängbenen, alltså runt hela sängen...
  ...de va nått med vattnet på jorden och dess dragningskraft, typ...
  Jag testade aldrig, för jag sover ändå. Värre är det för Axel han är vaken mycket av månen så kanske jag ska köpa en rulle i alla fall...
  Ett litet tips från mig. =)
  Hoppas denna natt blir bättre! KRAM

  SvaraRadera
 3. Komiskt, jag skrev alldeles precis ett inlägg om min natt med fullmånen.
  Vi får hoppas att det ger sig, så vi får oss en ordentlig sömn inatt!
  Godnatt från den andra vampyren! :)

  SvaraRadera
 4. Hahaha!
  Du och dina roliga bilder!!!
  Tack för kampen idag på WF - Jag är heeeelt slut i huvudet! Inte van vid så mycket tankeverksamhet på en gång... Hahaha!
  Kram och sov gott!
  M

  SvaraRadera
 5. Jag är absolut en kvällsmänniska... tar tag i saker först då. Inatt har jag inte sovit ett skvatt! Och ingen ville spela Wordfeud iheller haha.. Adda mig nästa gång du är vaken! Katjar heter jag ;-)

  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 6. Jag känner inget. (Tror jag). Hur vet man om man känner av den förresten? Ha ha!

  SvaraRadera
 7. Åh jag är precis likadan! Tanken att jag skulle vara en vampyr har dock aldrig slagit mig. ;) Men nu måste jag ha det i åtanke.
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!