torsdag 27 oktober 2011

Årets pumpa och godis!

På eftermiddagen idag gjorde vi årets pumpa! Det var många som villa vara med och slita ur innehållet på den stackars pumpan..;-)
Det var tur att vi tog och gjorde han till en pumpa gubbe idag. Ja för han har redan börjat ruttna:-( Köpte den i onsdags och den är redan dålig:-( Ja ja så länge den håller över helgen så är vi alla glada och nöjda!
Jag fick iallafall hjälp av 3 hjälpsamma killar som tyckte det var grymt spännande att dra ut inälvorna ur pumpan;-)
Och så här fin blev vårt resultat!
Det sägs ju att ju fler kokar, ju sämre soppa. Men nepp det kan jag inte hålla med om. Vi var ett bra team som gjorde denna!;-)

Det äts ju mycket godis på halloween. Ja alltså det gör det väl alltid i och för sig;-) Men vet ni egentligen hur många kilo en svensk i genomsnitt sätter i sig per år? 17 kg!!
17 kg är mycket godis det... Nu kan man nog i och för sig dra ner detgenomsnittet lite, med tanka på att jag just nu inte äter något godis;-) För när jag äter godis så kan jag absolut erkänna att min konsumtion av godis ligger på minst 17 kg per år... Ja verkligen minst... *Hua* Undra vad det är man äter egentligen??? Lite slaktrester, syntet färger och andra farliga E ämnen;-) Men gott är det, eller hur?! *fniss*

4 kommentarer:

  1. Se det positivt. Är han redan på väg att ruttna kan den ju i alla fall inte vara besprutad med en massa gifter. Hihi!

    Ha en skönt kväll!
    Kram V

    SvaraRadera
  2. egentligen skulle man ju försöka hållakoll på allt karra man proppar i sig..kanske mission för 2012? :P

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!