onsdag 26 oktober 2011

Inte utan min ajfån...

Hur i all världen klarade jag mej utan min ajfån förut? Ja det fattar jag inte. Den är helt underbar, men ack så beroendeframkallande... Den sitter mer eller mindre fastklistrad i min hand. Nej där ljög jag en aning, men nästan;-)
Men jag förstår nu alla som missbrukar i spel, narkotika och sprit... Får man inte det man är beroende av, ja då blir man liksom tokig;-)
Tänk så mycket tid jag hade över till annat innan jag skaffade min lilla telefon... Herregud vad gjorde man för 10 år sedan när det inte fanns såna här beroendeframkallande grejer? Jaha man kanske var lite mera social än vad man är idag?! *fniss*
Men faktiskt är jag inte en sån som sitter med min telefon när vi umgås med våra vänner/släkt. Nej då så osocial är jag faktiskt inte. Jo klart att jag kollar den ibland. (Men det gör ju resten av sällskapet oxå;-))
Men vissa människor sitter verkligen med sina telefoner HELA tiden och det är knappt så att man får kontakt med dem... Och ja det är faktiskt lite irriterande... Men som sagt jag är säkert inte bättre, folk uppfattar nog kanske oxå mej som en dum upptagen ajfån nisse;-)
Är du beroende av din telefon?;-)

7 kommentarer:

 1. Jag är mer beroende än jag trodde, för det märkte jag en kväll när jag glömt kvar min ifån på jobbet.
  Resutatet av glömskan blev nämligen att jag inte kunde handla allt jag behövde för att inköpslistan ligger i telefonen, höll på att missa ett viktigt möte för att den enda kalendern jag använder är den i fånen, jag hade ingen väckarklocka, och jag kunde naturligtvis inte spela wordfeud :-(
  Så du kan ju gissa hur glad jeg blev nästa morgon när jag fick träffa min fina vän igen ;-)

  SvaraRadera
 2. Madre Mia, skojar du eller?! Jag behandlar min lilla telefon som om det vore en person. Den är påslagen 24/7 (inte på bio och begravningar och sånt där naturligtvis, men annars)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Om jag är!? :D
  Jag Ä-L-S-K-A-R min iphone!
  Mitt livs bäst investerande pengar, helt klart! :)

  SvaraRadera
 4. Klarar mig inte heller utan min iphone! Den gör ju allt! :)

  SvaraRadera
 5. Snaaaart är ligger det nog en ajfån i denna hand också.........i hope!! ;-) =)

  SvaraRadera
 6. jag vet! jag fattar inte heller hur jag klarade mig! sjukt egentligen :)

  hjälp mig gärna att vinna ett nytt badrum genom att ge min bild betyg 5 här: http://foto.viivilla.se/rosta.php?bild=21262 tack!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!