måndag 31 oktober 2011

Skofetischist

I lördags var vi ju stan och shoppade! Det var en sån där shoppingtur där det gick i hundra knyck och vi fick tag på det som vi skulle ha;-)!
Ja dock inte termobrallor, men då får jag ju en andledning till att åka in och shoppa en gång till, right?;-)
Douglas var liksom prio ett om att behöva nya skor! Och det fick han oxå;-) Han och jag sprang runt och shoppade alldeles själva, de andra grabbarna gick till såna där absoluta tråkiga affärer som Bygg Max och såna grabbiga affärer;-)
Men som den sanna skofetischist jag är så trillade det ner några skor till mej oxå, bla annat dessa;-)!
Alfred fick ett par snygga fodrade gummisar! Han fick välja på ett par svarta och dessa. Självklart valde han dom med form och färg på!;-) *duktig kille*
Och när vi ändå var inne på intersport så liksom snubblade jag över dessa träningskor;-)! Jo för jag var verkligen i behov av ett par nya inne träningsskor och just denna helgen firade intersport 50 år och då körde de lite kampanjer! Så istället för att ge 1100 kr för dem så gav jag 790 spänn! Perfekt, så nu kan jag köra extra hårt ikväll på step passet;-)!
Och vet ni vad? Kors i taket, men H&M hade massor av supersnygga kläder till pojkar! Tror faktiskt inte jag har upplevt det så länge som jag varit mamma under mina 6½ år. Men nu fanns det sååå mycket snygg och tufft! Tyvärr var tiden lite imot oss så vi hann inte prova, känna, klämma och köpa så mycket därinne... Men vi fyndade rejält iallafall! Douglas fick en snygg ny jacka för 100 spänn! Rea redan nu på 50%. *harkel* Insåg när jag kom hem och skulle hänga in hans nya jacka i garderoben att han visst redan har 5 jackor därinne... *skäms lite* Mmm, så kan det gå när man är en shopoholics;-)

5 kommentarer:

 1. Underbara shopping! Vi handlade nya fina och mycket dyra vinterkläder till barnen då de inte hade nåt till denna vinter och sedan när jag bad maken gå upp på vinden och ta ner lite varmare höst jackor så insåg jag att barnen lätt hade klarat sig på alla de jackor byxor och overoller som fanns där..Oj hade glömt vad vi hade!

  SvaraRadera
 2. Skorna till dig var ju skitsnygga !

  SvaraRadera
 3. ooo snygga skor minsann! jag gillar skor jag med, skulle lätt kunna äga 100 par om jag hade plats :P

  SvaraRadera
 4. Ja jösses, vad jackor man köper till ungarna! Du kan ju sälja några?

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!