måndag 17 oktober 2011

Så trött så ögona går i kors...

Har precis masat mej upp ur sängen... Nej då jag har inte fått en lång sovmorgon. Klockan 7 ringde klockan och det var bara att stiga upp och och skjutsa barnen till skolan o förskolan. Men när vi sen kom hem igen kröp vi ner och mojsade ner oss i sängen och tittade på bolipompa och jag kände hur jag flera gånger somnade!
Min hjärna är segare än segast... Den har en tendens att bli det efter mina jobbhelger... Känns som om jag är i ett jetlag... Ja egentligen vet jag inte riktigt hur det känns... Men jag kan tänka mej att det är precis så här man känner sig då;-)
Tror jag ska krypa ner igen brevid en sovande Fabian! Känner att ögonen går i kors av trötthet.. Så ja varför inte passa på att vila en stund när man får? Annars är man ju dum;-)
(OBS... Ni behöver ju inte titta på mina buskiga ögonbryn;-) Jag hade tydligen inte rättat till dom nog bra idag... Men det bjuder jag på, vem orkar bry sig över ett par buskiga ögonbryn när ögonen går i kors?;-))

3 kommentarer:

 1. Du är inte ensam! Jag snoozar som en idiot på morgnarna. Stackars Elliot får vänta en halvtimme framför TV:n innan jag nästan rinner ur sängen och in i köket för att göra morgonvällingen till honom :)
  Hösten har aldrig varit min grej alltså...

  Kramis ♥

  SvaraRadera
 2. Trött här också! Har julklappsshoppat efter mina läkarebseök :-)
  Vila dig och pimpla kaffe, it helps!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag är också trött, tror det är hösten som gör oss trötta, det blir tyvärr bara mörkare och mörkare och vi blir tröttare och tröttare!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!