tisdag 18 oktober 2011

1,2 kg kvar...

...till mitt delmål! -8,8 kg visade vågen imorse och ingen är lyckligare än jag just nu;-)
Fortfarande går det som på rälls och jag liksom bara flyter med! Har faktiskt inte hittills känt en endaste gång att det på någotvis har varit jobbigt med denna resan. Nej då jag ljuger inte alls!
Jag känner att jag mår så mycket bättre oxå! Ta träningen tex, där kan jag ta i mycket mera och hoppa högre och mer än vad jag kunde göra förut!
Sitter just nu och pustar ut efter ett pass på "fjoll" gympan! Japp det var så några killar från innebandyn kallade vår kondition och styrkapass ikväll... Dessutom var det självaste tjockaste tränaren som sa dessa ord... Men välkommen att vara med på passet vettja, så får vi se hur tuffa ni är sen.....;-) *muttermutter*
Hade jag inte tränat dessa fjollpass så hade jag nog inte heller gått ner så här mycket! Att både träna och tänka på vad man äter är nog verkligen A och O! Ja iallafall för min del! Att träna gör ju så att kroppen förbränner ännu mer fett och man får högre förbränning!
Bara idag så har jag fått höra från 3 olika personer att det syns på mej att jag gått ner! Och jag blir sååå glad, men oxå väldigt generad... Hmm, jag som annars inte blir så lätt generad blir det just det när jag får komplimanger om min vikt... Ja jag vet att jag är konstig och det vet ju ni med vid det här laget redan;-)
Så vill jag även tacka er läsare för alla komplimanger som ni ger mej! Tuuuusen tack! Ni får mej att vilja "kämpa" ännu mera!!
Om det går lika smidigt som det gjort hittills att gå ner, så räknar jag med att nå mitt delmål om så där 2 veckor! Japp självklart lovar jag att meddela er då oxå;-) *fniss*

14 kommentarer:

 1. Heja vad duktig du är!=)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 2. Grattis!
  Grymt bra jobbat. Så glad för din skull men samtidigt lite avis. Kan du inte skicka över lite inspiration så jag får tummen ur att ta tag i mina 10.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt..en del går det då lätt för ;)
  Själv har det bara försvunnit 5kg sen i början av januari *muttermutter*
  Å andra sidan är det -8cm över magen och det försvinner mer och mer hela tiden just nu..

  SvaraRadera
 4. gud va du är BRAAAAAAAAA !!! :)
  Hejja hejja !! kram

  SvaraRadera
 5. Ja det syns ordentligt nu! Pratade ju aldrig med dig idag på småfolket så jag få påpeka det här ist!
  Grattis!!

  SvaraRadera
 6. Grattis du är jätte duktig, grymt jobbat:) så kul att följa din viktresa eftersom ja går igenom min egen, ligger ni på -13,1! Och visst blir man så motiverad när det visar minus på våren:)
  Men precis som du så blir ja också generad när nån säger att det syns,konstigt de där:)

  Hoppas du får en mysig höst dag:)
  Kram

  SvaraRadera
 7. heja! du är skitduktig :D :D

  SvaraRadera
 8. Visst är det härligt när onödiga kilo lämnar kroppen :-), Grattis :-)

  SvaraRadera
 9. HEJA!!

  Keep up the good work!
  Kramar

  SvaraRadera
 10. Bra jobbat! Nu har vi ju inte setts på ett tag så jag räknar med att jag verkligen ser skillnad nästa gång vi ses. Själv ligger jag lite efter dig men så sliter jag inte direkt ihjäl mig heller. Fuskar med godis och tränar lite för lite, men är nöjd med mina 6,5 kg ändå :)
  kram j.

  SvaraRadera
 11. Du är jätte fin och är verkligen kanon duktig. Jag blri så sugen på att träna när jag läser din blogg och ser hur lycklig du är. Men det får vänta ett par månader, ska jäsa min lilla "bulle" klar först och sen hoppas jag på att läka ihop fort så jag får börja träna när lilla knodden är ute.
  Kram johanna

  SvaraRadera
 12. Shit, vad bra jobbat. Heja! :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!