söndag 16 oktober 2011

Dagens!

Vilken lovley söndag vi har haft hittills! Vaknade innan 12, steg upp och blev bjudna på söndagsmiddag hos bästa vännerna. Fläsk med löksås, mums! En härlig promenad i solskenet med de bästa tjejerna! Iväg och hämta upp lite kids här och var som sovit borta! Lite fika i magarna och nu sitter jag här med en underbar kvällssol i mina ögon och bara njuter av livet! Söndagar är sååå härliga!
Dessutom har jag en ny tröja på mej dagen till ära som jag shoppade i torsdags på People! Så nu mår själen bra igen. Men nu börjar dock min garderob bli ganska så trång och kläderna får liksom slåss om att få plats där;-)
Jag tror jag ska försöka att utmana mej själv i att ha ett köpstopp i en månad! Men jag vet inte om jag kommer att fixa det? Men jag tror dock att min plånbok skulle älska det...;-)
(Förresten... Ser ni hur fin bakgrunden är på bilderna?;-) Nej jag vet, det är inte så fint de ser förjävligt ut... En dörrpost målad, en inte... *harke* Har bara varit så där ett år nu... Kanske skulle jag måla de andra posterna med så att övervåningen någongång blir klar? *fniss*)

5 kommentarer:

 1. hehe det är svårt att bli klar då man har hus :P
  snygg tröja på snygg tjej!

  SvaraRadera
 2. Jisses! Det syns verkligen på bilderna nu att du har minskat i vikt. Fin du är!

  SvaraRadera
 3. Ja nu börjar det verkligen synas att kilona trillar av! Bra jobbat!

  SvaraRadera
 4. Så snygg du var i den där tröjan! Nu ser till och med jag att du gått ned i vikt! Kram

  SvaraRadera
 5. Snyggo! VERKLIGEN!!!!!

  Kramen!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!