torsdag 13 oktober 2011

Det dåliga samvetet...

Igår när jag gick och la mej så kändes kroppen så där bra. Ja alltså så bra som det just nu går.... Alltså jag kände mej både smal och snygg.
Men så när jag hade sovit 6 timmar av min skönhetssömn och steg upp imorse så kände jag mej både tjock och ful... Herregud, va lider man av för problem?;-)
Trots att jag ätit helt normal så känns det ändå som om jag har stoppat i munnen hela dagen lång. Jag kände att det enda min kropp behövde idag, det var träning... Men nej den tiden har liksom inte infunnit sig. Så nej jag har inte tränat idag och jag har sån grym ångest för det...
Hade tänkt köra ett litet rekord på 2 mil idag på CTn... Men efter en hel dag full med städning, matlagning, griniga ungar och föräldramöten. Så pallade jag faktiskt inte att ställa mej där och trampa utan hamnade i soffan istället. Och ja det får mitt samvete äta upp nu... Hoppas samvetet äter upp lite fett när den ändå är igång och äter av mitt samvete;-)
Jo då och CTn han står där och tittar ledset på mej här bakom och undrar varför jag svikit honom denna kvällen? ;-)

3 kommentarer:

 1. Ibland finns tyvärr inte tiden. Men städning ger bra motion det med! Du ska inte ha ångest för att du inte tränade, eftersom du gjort så mycket annat. Den dagen du sitter framför tvn hela dagen, då kan ångesten få komma tillbaka! Träningen kan du ta en extra gång under veckan som kommer istället, eller till helgen ;)

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen det där. Det är kroppen som skriker efter endorfiner. Jag får samma känsla när jag inte tränat på 2-3 dagar! :-P

  På tal om bilden nedan. Jag vågar inte titta närmare. Jag är livrädd (!!!) att det är en sån där, där det hoppar fram någon läskigt. Sånt gör att jag nästan gör i byxorna! :-O

  SvaraRadera
 3. Men Karro du är smal och snygg :-) Man behöver inte träna varje dag, du gjorde så mycket annat så du hade redan gjort av med all energi och din kropp behövde vila. Du vet väll att för att man ska gå ner i vikt så behöver kroppen även få vila :-)

  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!