måndag 3 oktober 2011

DU, Du och DU

Jag tycker att det är skitbra att folk reagerar, det gör jag med. Men när man sen får höra av andra vad jag skrivit på bloggen gör mej både förbannad och ledsen... Har inte folk annat att prata om än att sprida min skit vidare? Skaffa för fan en egen blogg och bubbla ur er i. Eller så kanske DU borde börja kommentera här innan DU snackar av dej till andra. Jag är inte heller helt säker på att DU ens läser min blogg i vanliga fall. Men så fort jag skrivit något smaskigt här och DU hör det. Så då duger det att gå in och läsa här...
Det "roliga" är att så fort jag skrivit något som andra inte vågar skriva om. Då helt plötsligt stiger antalet besökare här inne. Men fortfarande så vågar inte DU lämna någon kommentar...
Ja jag är arg. Idag började inte alls min dag som jag hade tänkt... Min morgon började i tårar och att jag ställdes mot väggen. Kanske bara för att DU gått och snackat om vad jag skrivit om här...
Hur fan tänker folk???
Jag älskar att ha ER som läsare! Men våga träda fram då någongång och gör dej hörd om du inte tycker som mej eller om du gör det!
För mej är DU, DU och DU viktig att du läser min blogg. Men ibland kan man undra varför just DU läser min blogg? Är det bara för att stilla din nyfikenhet? Bara för att kunna skvallra vidare om mina inlägg? Eller varför läser DU den bara ibland?
Men DU våga träda fram nästa gång och meddela mej innan du för mina inlägg vidare. Det vore så skönt för mej så att jag slapp bli ställd mot väggen.... Maila mej gärna (karolinjohansson85@hotmail.com) om DU har några frågor. Förmodligen vet DU vem DU är. DU känner dej säkert träffad av detta inlägg och det kan DU fan göra!

12 kommentarer:

 1. Men suck vad ledsen jag blir!
  Varför ska den här blogghobbyn komma med ett sånt pris?
  Det är sorgligt! Hoppas du vänder dagen till en bra en ändå!
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Trist att det finns sådan människor, men jag tror helt enkelt att dessa människor är avundsjuka! Tycker du är hel skön, skriver verkligen från hjärtat!

  Hoppas att din dag kommer att bli bättre!
  KRamar

  SvaraRadera
 3. Men fy så tråkigt =(
  Jag gillar att du vågar skriva om det som andra inte vågar! Jag gillar att du visar fina, härliga o. verkliga kort! Du gör det bra o. det är därför du har många läsare. *tröstar*

  SvaraRadera
 4. Internet är ett populärt ställe för fega, ynkryggar som inte vågar säga vad de tycker i verkliga livet!
  (Nu menar jag inte vi som bloggar alltså, men du förstår nog vad jag syftar på).

  Stor kram på dig Karro!
  /V

  SvaraRadera
 5. Usch! Jag tror mig veta hur du känner det... blir själv utsatt ibland... fast då mer av syrliga kommentarer från anonyma läsare... det är ett konstigt namn... Anonym... har man en åsikt så borde man väl kunna stå för den... särskilt som man som bloggerska ofta lämnar ut en hel del av sig själv... visst det är självvalt, men det borde ändå vara på lika villkor... Jag brukar försöka att ignorera... känns om vad jag tror det skulle kännas att svälja KaustikSoda... du är så mycket modigare som biter ifrån!!! Hejja dig!!! Stor kram till fina, fina du som inspirerar och är så bra!

  SvaraRadera
 6. har precis börjat läsa din blogg och det är så skönt att få läsa sanningen och få bekräftelse att man faktiskt inte alls är ensam om många tankar och situationer här i livet.

  Kämpa på....

  SvaraRadera
 7. Vännen min!! Hoppas denna fega människa vågar ge sig till känna och "prata" med dig direkt.. Jag bloggar inte själv (p.g.a vissa saker) men läser din (mer än gärna och det vet du) och tycker det är underbart att läsa den.. Hoppas du bryr dig mer om vad vi som tycker om dig och din blogg tycker, än den fåniga som inte kan ge sig till känna och säga vad den tycker.. Många goa kramar Sofia

  SvaraRadera
 8. Har precis börjat läsa din blogg och tycker den är jätteinspirerande! Vi verkar ha en hel del gemensamma intressen: inredning, shoppa m.m. Förstår inte vad det kan vara som någon reagerat på som negativt! Du verkar vara en så glad, positiv tjej och har mkt vettiga åsikter! Ta inte åt dig av det negativa, sug i dig det positiva!
  Kram Ann

  SvaraRadera
 9. Så tråkigt! Det är inte alltid (men oftast) jag skriver positiva kommentarer men jag skriver ju alltid vem jag är för det! Men bry dig inte utan ta åt dig av allt det positiva.

  Har förresten haft problem med att posta mina kommentarer här en vecka nu, när jag trycker på skicka så raderas allt... konstigt!
  kram j.

  SvaraRadera
 10. Karolina, din blogg är underbar. Försök att ignorera dessa dumma människor som inte vågar stå för vad de tycker. Att gå bakom ryggen är det värsta som finns. Och det är precis det den här personen gör. Personen kommer förr eller senare att få "sitt straff". Personen är olycklig, och det bästa för personen skulle nog vara om du blev olycklig. Då får han/hon rätt. Ge honom/henne inte den chansen. Du är fantastisk. Kram

  SvaraRadera
 11. Äsch! Bry dig inte om anonyma tölpar! Vi är många som gillar dig och din blogg, nej jag känner dig inte IRL, men jag önskar ibland att jag gjorde!
  Stor kram på dig!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!