måndag 24 oktober 2011

Skillnad!

Trots att det snart är 10 kg som har "ramlat" av min kropp, så kan jag inte tycka att det varken syns eller känns på min kropp... Där det känns mest att det försvunnit fett är på de mest konstigaste ställena, nämligen på fingrarna och handlederna... Klockan har jag fått klicka in ett hack och förlovningsringen är nu för stor... Den sitter kvar, men hur länge det vet jag inte?;-) (Men jag tänkte mej inte behöva lämna in den på förminskning innan det är dax för nummer 2... Men det ser ut att få vänta, så då får jag helt enkelt gå utan förlovningsring så länge...;-))
Har väl inte tyckt att det märks så mycket på kläderna än så länge, men eftersom att fettet liksom har "ramlat" av succesivt så märker man kanske inte av det så mycket som man kanske hade velat...?!.
Men när man mäter dessa jeansen, så jo visst är det allt en viss skillnad?!;-) De jeansen som hänger underst hade jag i somras och  förra vintern fanns det inte en chans att jag skulle fått på mej de understa ens. *stolt som en tupp*

6 kommentarer:

 1. Jag är MYCKET impad!!!

  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 2. Du ska vara stolt. Även om jag tycker du är fin som du är. Har oxå kommit i storlekar som var mer än 9år sen jag kunde ha senast. Men jag har ännu massa jobb kvar. Jag är dålig på att kommentera din blogg men jag älskar den. Och har jag svackor i mitt tränande då är din blogg och syrran (Malin Ö) ett stort stöd. Kram Anna N (Malung)

  SvaraRadera
 3. Klart det är skillnad vännen! Du är så duktig!

  SvaraRadera
 4. Shit vad du är duktig!! Hur gör du? Kör som en galning på CT har jag sett, men kostmässigt?

  SvaraRadera
 5. Härligt :)) /Kate.

  SvaraRadera
 6. Tips: Köp en mindre vigselring!
  Min förlovningsring blev också lite för stor så då beställde vi vigselringen en storlek mindre så den "låser fast" förlovningsringen. Kanonbra, så tappar jag den inte ;-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!