fredag 21 oktober 2011

Man va fan är det för fel på folk???

Jag blir så jäkla trött på folk som är inne och "nosar" på min blogg och som dessutom inte verkar kunna LÄSA... Skriver man ett inlägg om en sak, så tro fan att dom har läst något helt annat och spridit detta vidare... De har vridit och vänt på det hela, så till slut så handlar ett av mina inlägg om en gubbe som inte kan städa. Fast de egentligen handlade om något helt annat. Dessutom så vet jag inte ens vem denna gubben är som jag nu verkar ha skrivit om. Så ni som har läst jävligt lite fel... Hur tänkte ni? Varför vill ni att jag ska få skit för något som jag inte ens har skrivit om? Tycker ni så illa om mej eller är ni bara så jävla avundsjuka på mej? Klart att ni är avundsjuka på mej så snygg och duktig som jag är;.-) *ha*ha* (Och ja för att FÖRTYDLIGA så var jag väldigt ironisk om att jag var snygg och duktig... Ja ifall att någon inte fattar det...??)
Att det ska vara så himla svårt för vissa att läsa hela inlägget innan de kastar sig iväg för att skvallra om vad jag har skrivit om...
Om jag är upprörd? Ja det är bara förnamnet...
Jag älskar verkligen att ha er som läsare och ni som kommenterar mina inlägg. Ni är verkligen GULD värda!
Ni är mellan 500-600 läsare om dagen här och ja, jag kanske har så där max 15 kommentarer på en hel dag... Ja jag vet jag är inte så jävla duktig på att kommentera själv på bloggar.. Men...
Oj då nu halkade jag in på något annat. Men så brukar det bli när jag är upprörd;-) Fråga Jonas, han vet hurdan jag är...;-)
Eller är det kanske så att jag skriver så otydligt? Så otydligt så liksom bokstäverna blandas runt och så helt plötsligt så tror vissa att nja så var det nog hon skrev i det där inlägget??
Oj fy vilket aggressivt inlägg detta blev... Men ja jag måste ju oxå få vara lite förbannat ibland...;-) Right?
Och ja jag älskar er andra som läser min blogg, (utan er hade min blogg inte varit något!!) ja alla er
utom ni skvallerkärringar förstås;-)!
Det här är till er alla skvallerkärringar som inte kan läsa mina inlägg riktigt...

14 kommentarer:

 1. Jag tar inte åt mig...men du är t.o.m snygg när du ger feta fingret! :-D

  SvaraRadera
 2. Bry dig inte om dom, dom kan tydligen inte läsa!! Men dom finns det kurser för ha, ha=)) Och ägna dom inte en tanke, för det är det dom vill. Peka finger igen om du får fler fel lästa, påhittade saker. Jag har läst din blogg ganska länge nu, men tyvärr varit för feg för att kommentera=(((( Men nu gör jag det, och du är grym ska du veta! Och du, att du tappar kilon det syns jätte mycket=))
  Lägg ner din energi på din fina familj och på dig själv. Låt råttorna tugga, för till slut tuggar dom på sig själv=))) Önskar dig en härlig fredag och jag säger bara: Fortsätt blogga för du är så kul. Och jag blir alltid glad när jag läser din blogg:))) Kram till dig

  SvaraRadera
 3. Helt fantastiskt,kanske har dem dyselexi :)) tror dem flesta av oss kan förstå ironi & inte lägger så jättemycket energi på att analysera det du skriver...du är du & bloggen är din & än så länge tycker inte jsg ayt du skrivit något som är stötande mot någon.Kram,Kate.

  SvaraRadera
 4. Ja ge dom fingret!
  Skit nu i dom och njut av kvällen.

  Kram :-)

  SvaraRadera
 5. Jag fattar inte ens vilket inlägg det är som folk misstolkat? Tyvärr finns det alltid töntiga anonyma människor som aldrig vågar bjuda på sej själva, men som ändå anser sej ha rätten att ta åt sej av alla andras liv. Tröttsamt. Men de är små människor och mår knappast särskilt bra själva.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker bilden på dej å din blogg är underbar! Å precis som någon nämnt här blir man glad av å läsa den!
  De där skvallertackorna, det är inte värda ens en minuts energi!!!

  SvaraRadera
 7. Du har rätt att bli förbannad.
  Skvallerkärringar är ett snällt ord för såna människor! Svär och gorma och peka finger. De kommer ju ändå inte kunna läsa och inse att du skriver ilskna saker om dem, de kommer tro att du skriver om en elefant i Afrika som har röda strumpor på sig...... ;-)

  Ha en skön fredagkväll.
  A.N.D.A.S. :-)

  Kram V

  SvaraRadera
 8. Jag förstår inte vad dom har emot dig, dom verkar ju vara på dig hela tiden. Galna människor, du har väl inte gjort nån nåt.

  SvaraRadera
 9. Du är söt när du är arg :)

  SvaraRadera
 10. Är just nu inne i en period då jag velar fram och tillbaka om jag ska fortsätta med bloggen eller inte.... jag är ju långt ifrån så personlig som du är men just de nyfikna som bara vill ha något att prata om skrämmer mig.


  Gissar att det är någon/några nyfikna i vårt lilla samhälle du råkat ut för :(

  Jag gillar ditt sätt att skriva fortsätt i samma stil!

  Kram/Madde

  SvaraRadera
 11. Jag brukar nästan dagligen läsa din blogg, men är lite dålig på att kommentera... Jag tycker du är en glädjespridare och fortsätt att vara DU!
  Stor kram! /Elin

  SvaraRadera
 12. Tycker din blogg är underbar. Höjdpunkten på dagen är att läsa din blogg.
  Följer inte bloggar i vanliga fall men din kan man inte sluta läsa.;)
  Slösa ingen tid på dom dåliga kommentarerna.
  Ha det fint!
  Varm kram
  Ps. Så kul att du skriver så ofta. Å tack för alla tips du ger giknäcke o nagellack man blir så glad!!!
  Maria

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!