torsdag 6 oktober 2011

Mozzarellaost, pesto och lufttorkad skinka!

Jag, Alfred och Fabian for in till Värnamo i förmiddags! Jag hade en del ärenden att uträtta och utanför stod regnet som spö i baken och Herr Feber har redan gett sig av!
Vi fixade det som skulle och sen gick vi i några affärer! Ja jag försöker öva mina barn så att de blir en lika duktig shoppare som mej;-)
När vi gick förbi ett matställe runt lunchtid så kurrade det till i Alfreds mage och istället för att säga att han ville äta så liksom la han fram det: -Vad är det egentligen som luknar (luktar)? ;-) Så lunchen fick bli där på fiket bestämde vi. Men några barnvänliga maträtter fanns det inte. Men som de små gormeer till barn jag har så pekade de på en panini med lufttorkad skinka, mozzarellaost och pest på! Han bakom disken såg tveksam ut till deras val, men ja de fick iallafall som de ville;-) Gissa om grabbarna åt upp varenda smula på tallriken? Jajemensan!;-)
Som sagt har man små gormeer som älskar oliver, tomater och pesto så går allt ner i deras små magar och rakt ut i deras hjärtan;-) Ja för mat är kärlek, det syns långan vägar;-)

1 kommentar:

  1. haha... klart man måste äta upp ALLT när mamma bjuder på lyxlunch ;)
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!