torsdag 6 oktober 2011

Det trodde jag aldrig!

Man har ju hört om folk som säger att när de tränar mycket så liksom blir det som ett gift att de bara vill mer och mer! Ju mer de tränar, ju mer vill de träna och prestera. Och ja jag har bara trott att detta snack har varit bullshit...;-)
Jag har i hela mitt liv, nja halva iallafall varit en sån där som har tränat lite till och från. Ibland halvhjärtat och ibland helhjärtat. Men jag har ALDRIG känt de där giftet, att nu jäklar ska jag träna för jag tycker det är kul och att jag är beroende av det.
Men vet ni vad som har hänt? Jo precis det som jag aldrig trodde skulle hända mej. Träningsjävulen har flyttat in i min kropp och jag känner att tränar jag inte så mår jag inte bra...
Träning för mej är allt mellan himmel och jord, det kan "bara" vara något så enkelt som en lång och skön promenad. Men det kan ju oxå vara att stå och trampa på CTn och gå på pass!
Men ingen är lyckligare än jag att denna träningsjävul har flyttat in i min kropp!!! Jag hoppas verkligen han har flyttat in för gott och jag ska göra allt för att behålla honom;-)
Har ni någongång känt så här? Visst är det gött, jag njuter så länge han är här;-)!

7 kommentarer:

 1. Oh, det är underbart när det händer! När man gått från att hitta på ursäkter varenda gång man ska träna, för att slippa, till att hitta möjligheter och tid att pressa in träning precis överallt. Underbart!

  SvaraRadera
 2. Ja träning är livet :) Få ångest när jag inte tränar..

  Hela kroppen mår så himla mycket bättre utav träning :)

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat Karro, shit vad grym du é!
  Försök att hålla kvar honom, så jobbigt att få hem honom igen om han åker en sväng på semester....
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det blir ett gift, det kan denna gamla soffpotatis intyga, hihi
  3-4 dagar i veckan är jag ute och springer, cyklar eller powerwalkar. Trots problem med skador och andra krämpor har jag gett mig ut ändå.

  SvaraRadera
 5. Han har flyttat in hos mej också och jisses va ja älskart:)

  SvaraRadera
 6. Härligt!
  Önskar att jag också kunde röra mig obehindrat...

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Njut! För han e nämligen lite lömsk den där rackaren ;-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!