lördag 29 oktober 2011

Hallonrött!

Jag behöll den hallonröda tröjan från People! Visst var den fin? Jag fattar inte varifrån jag fick att jag inte skulle trivas i den?;-) Jag gillar den här färgen skarpt! Börjar faktiskt mer och mer överge färgen svart!! Och skulle jag nu komma på att jag inte gillar den, så ja då får den väl hänga i garderoben då;-) Ja för så billig som den var så skulle det ju faktiskt inte göra så mycket;-) 175 pix för denna!
Nu ska La familia sticka in till storstaden Jönköping för lite shopping! Lite gummistövlar, termobrallor och vinterskor står på inköpslistan! Dax att gnugga sömnen ur ögonen och öppna upp den stora plånboken;-)!
(Psst, även de läckra halsbandet med fjädrar kommer från People;-))

5 kommentarer:

 1. Tycker absolut att du ska använda den - den färgen klär dig verkligen :-)

  SvaraRadera
 2. Skitsnygg!
  Du klär helt klart i rött.

  Ha en skön dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Bra att du håller på att överge svart på kläderna, det är faktiskt inte många som passar i det...egentligen...
  OCH den där fina tunikan var juh underbart fin på dig!! Vackra människa!!! ♥

  SvaraRadera
 4. Hej Karro, äntligen är det jag som skriver till dig och inte tvärtom. Förlåt för mitt dåliga "kommunicerande". Men dina kommentarer hos mig är uppskattade ska du veta även om jag inte brukar svara, eller svarar gör jag men det brukar bli i samma inlägg. Nu när vi är vänner på fejjan så blir det lättare att komma ihåg att kika in även hos dig. Ville bara säga att du är superfin! Både färgen och att du gått ner i vikt som du skriver om, bra jobbat! Ha en mysig helg! kramar //Emma

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!