söndag 16 oktober 2011

En härlig känsla...

...är: När man drar på sig sina arbetsbyxor och äntligen kan knäppa knappen!!
Efter semestern, dvs den 1 augusti drog jag på mej arbetsbyxorna och det var helt kört att kunna knäppa dem.... De fattades måååånga centimeter och jag fick liksom vika in kanterna på byxan och ha knappen och en del av gylfen öppen och använde mej då av skärpet som knapp...
I fredags när jag satte på mej byxorna så kunde jag äntligen knäppa den där knappen och de sitter till och med lite löst i midjan! Det är en fantastiskt härlig känsla och det är nu det börjar kännas att jag gått ner i vikt!! Så nu blir jag ännu mer peppad! Mitt mål är att dessa byxor ska ramla av mej, även när de är knäppta! Så ja då får jag väl gå med rumpan bar! Men vad gör väl det när man gått och blivit lite smalare om rumpan, låren och magen;-)! *fniss* Har inte mina arbetskompisar sett en bar rumpa förr, så ja då får dom väl se det då;-) *skrattar åt mina egna skämt* (Ja jag vet att jag har dålig humor... Får väl skylla på tröttheten;-))
Och nej... Jag har inte så där långa och smala spiror som det ser ut på bilden! Men det är ett bra tips om man vill se lite smalare ut, ta bilden uppifrån! ;-)

7 kommentarer:

 1. Skitbra jobbat, Karro!
  Visst är det härligt när man kommer i byxor man inte kunnat ha på ett tag? :-)

  SvaraRadera
 2. Hurra vad du är bra. Kan inte annat än gratulera!

  SvaraRadera
 3. Du är så grymt duktig! Blir så imponerad.

  Och av nån anledning har dina kilon bestämt sig för att lägga sig runt min midja istället.. Inte snällt.

  Ska börja brottas med dem en annan dag.

  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!