lördag 29 oktober 2011

Lika spännande varje gång...

Min käre sambo har en förmåga att ALLTID köra med tom tank... Lika irriterande spännande varendaste gång man råkar ta volvon... Jag är livrädd varje gång jag kör den att jag ska bli ståendets någonstans;-) Nå varför tankar han inte då? Jo det gör han hela tiden tycker jag, men bor man i bilen så gör man;-) Idag fick jag tack och lov inte soppatorsk, för hade jag fått det så hade jag banne mej ringt och väckt honom så hade han fått hämta mej;-)
Jag är en sån där som ALLTID har bensin i min bil. Så fort det börjar att pipa i lampan så kör jag och tankar! Jag kör ju inte speciellt mycket med min lilla bil, så jag tankar väl varannan månad eller så;-)
Apropå soppatorsk... För 100 år sedan när jag och Jonas var ute och åkte motorcykel på väg hem från Skövde fick vi soppatorsk mitt i skogen. Som tur var vad det ljust ute. Men tror ni att någon stannade. Icke sa Nicke... Nej för förmodligen trodde dom i bilarna att vi var från något MC gäng och vem vill ta upp såna...;-) Nepp så herren själv fick börja knata till den närmaste bensinstationen en mil bort...;-) Och prinsessan själv, alltså jag fick snällt sitta kvar på en parkeringsficka mitt ute i ingenstans och bara vänta på att han skulle komma tillbaka... Detta tog oss 3 timmar extra...
Har han lärt sig något av detta? Nej förmodligen inte;-) Det är lika spännande varje gång man åker med Jonas. Klarar vi oss till stället eller får vi lifta;-) *fniss*

1 kommentar:

  1. Fniss! Hos oss är det JAG som oftast har tom tank. Jag HATAR att tanka. O. min sambo blir alltid lika irriterad när han ska låna min bil med tom tank.
    Så då har jag en likhet med Jonas =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!