onsdag 16 februari 2011

Vikten....

Jag ger upp nu... Ja inte att jag inte kom ur mysen och att fransarna inte fick sin mascara;-) Nej jag ger upp min vikt nu:-(
Jag blir frustrerad och arg och INGET händer... Vad är det för fel på mej och min kropp? Jag har verkligen skött mej och tränat, förutom denna veckan. För denna veckans kost och träning har de inte blivit något vidare av, inte så konstigt med tanke på att jag varit sjuk...
Men idag mätte jag mej. Glad i hågen tog jag fram mitt mätarband och mätte i tron att jag hade (läs borde) ha minskat. Leendet försvann ganska snabbt kan jag säga... På 3 veckor hade jag minska -2 cm runt midjan och o cm runt rumpan. ¤%&%¤&¤¤¤""=?""!!¤%&¤¤##"" =MASSOR AV FULA JÄVLA SVORDOMAR KOM DET UR MIN MUN JUST NU.....

Men allvarligt vad är det för fel? Jag blir snart desperat, hade en "normal" person levt som jag hade gjort de senaste månaderna så lovar jag er att de hade gått ner massor av kilo. Men INTE jag:-(
Tror jag snart blir så desperat så jag tar och kör någon drastisk diet, men vet att jag inte kommer att klara de heller i längden....:-(
Nej det är bara för mej att inse att jag kommer att få vara en tjockis hela livet och se ut som en hösäck... Kommer dessutom att få bosätta mej i min lila mys för de är väl de enda klädesplagg som jag kommer att komma i... ;-)

Min STÖRSTA önskan just nu hade varit att de funnits en slags bantningspiller som man tog på kvällen och vaknade upp på morgonen smal och snygg;-)

10 kommentarer:

  1. Ge inte upp...
    Man får bryta ihop, men sen får man kämpa vidare. Du kan!
    Jag håller på dig!
    Kram på dig.

    SvaraRadera
  2. 2 cm på 3 veckor är ju jätte bra karolin! Alla cm räknas.. Förstår om du tycker det är frusterande, så var de för mig också.. Inget hände när vi tränade som galningar, sen var vi ute o festade varje helg också. Ligger mkt vikt där, alkohol förstör mer än va man tror.. Testa och ha en vit månad och se om de märks på vikten..

    Tro på dig Karolin!!! Bara fortsätta kämpa :)
    kramar Jennie

    SvaraRadera
  3. Skärp dig nu!
    Det har bara gått tre veckor, det är ingenting..fortsätter du slita med det kommer det plötsligt att lossna.
    Vill du få lite perspektiv på det hela kan jag berätta att jag tränat stenhårt i 4 veckor nu och gått upp två kilo samt har +/-o cm i midjan..nu snackar vi frustration ;)
    Men, det kommer att vända för mig också..

    SvaraRadera
  4. Jag kan gärna kalla dig snygg och jag TYCKER verkligen inte att du ÄR tjock!!!

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Du är duktig du men jag förstår frustrationen.
    Testa viktväktarnas onlinemedlemskap istället.
    Jag gör det och tycker att det är kanon.
    Dessutom kan man äta allt :-)

    KRAM

    SvaraRadera
  6. Nä, kämpa på!! Du gör så att jag inte faller dit,(för ofta i alla fall;-))DU kan Karro!! Hejja hejja hejja! Klart att man har några bakslag, dagar då det rent ut sagt går åt skogen. Men jag tror det kommer med tiden, de där centimetrarna Karro, de kommer!! Vi ger inte upp nu!!!
    KRAM

    ...men du, hittar du bantningspiller som gör en smal på en natt, skicka gärna ett dussin upp till mig me!!;-)

    SvaraRadera
  7. KÄMPA på! du är superfin -det gäller bara att inte ge upp!
    Var tjurig, var hård och du ska se att det ger resultat tillslut! Hej heja
    Kram :)

    SvaraRadera
  8. Du ar skitsnygg helt enkelt! Du har i alla fall tranat. Sjalv sa har jag aldrig borjat sedan jag slutade nar jag var gravid... for typ 5 ar sedan! :0) Men ska borja igen nasta vecka. Da kanske vi kan peppa varandra? :0)

    Kram

    SvaraRadera
  9. Först och främst håller jag med alla andra - du är jättefin!

    För det andra så måste du inse att vad du gör är att förändra din livsstil - vilket är så mycket bättre än dieter eller super-träningsprogram som man inte kan hålla sig till i längden i alla fall. När du väl har insett att det är en livsstilsförändring du gör så är det lättare att förlåta sig själv om man har en "off day" - för det är ju så livet är! Det är väl klart att du inte ska träna en massa när du är förkyld, men då kanske du kan köra lite hårdare nästa vecka - det är okej! Fortsätt som du gör så kommer du helt plötsligt se förändringar som du inte väntat dig! ;)

    Och förresten - måttband är jättebra, men ibland kan de hamna lite snett eller inte på precis samma ställe där man mätte förra gången - och sånt kan göra stor skillnad!

    Kram på dig och kämpa på - eller egentligen ska jag inte säga det - för du ska tycka att det är kul också! Hitta på lite galna träningsövningar med barnen och dansa omkring som en toka - allt som höjer pulsen funkar! :)

    SvaraRadera
  10. Jag förstår din frustration!! Jag är precis likadan, allt ska gå fort, helst hända över en natt. Man kämpar och kämpar och så händer det inte ett skit :( Ganska lätt att tappa motivationen då.
    Vägde mig själv i morse, och denna veckan ser det ut att bli ett plus. Tappar sugen direkt, j*vla skit!!

    MEN! Jag vill också säga till dig att det ofta är så att en människas personlighet står över allt annat. Så även om du tycker att du är tjock och säckig (vilket jag inte tycker) så har du en sån strålande härlig personlighet som väger tyngre än allt annat! Kom ihåg det raring!

    Kram ♥

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!