lördag 5 februari 2011

Mamma, pappa och Alfred dag!

Vi ska tillbringa vår eftermiddag i Jönköping, vi ska nämligen och titta på HV matchen! Idag är det bara mamma, pappa och Alfred dag! De blir första gången för den lille mannen att få följa med på en match. De kan gå precis hur som helst,börjar bli lite smått nervös nu... Antingen får han massor av myror i brallan och bara vill springa runt, vilket inte är så lätt på en match och på en hög läcktare...;-) Eller så sköter han sig exemplariskt som jag vet att han kan om han bara vill;-)
Men ni kan ju ändå önska oss LYCKA TILL;-)

Ikväll är vi bortbjudna på middag hos bästa vännerna. Lilla Harry har sin dopdag idag så en doppresent skall ges ikväll, men en liten sak till måste först inköpas så helst måste jag hinna med ett snabbt spring in på A6 innan matchen! *stress*stress* Som vanligt;-)

Vad hittar ni på denna blåsiga lördags eftermiddagen?

5 kommentarer:

  1. Vad kul med hockey!! Hoppas han tycker om det :)

    SV: Alltså, det var verkligen inte meningen att köpa det där objektivet. Inte just där och då i alla fall. Men nu är det beställt, och jag kommer behålla det trots att sambon inte vill :D

    Kram på dig ♥

    SvaraRadera
  2. Jag hade tur som blev uppraggad av en samarbetspartner hahahaha

    SvaraRadera
  3. Hos oss har det också varit en Mamma, pappa och Alfred eftermiddag. Vi har varit i jkp och tittat på ny cykel till honom. Vi han med en del andra affärer också. Avslutade med mcdonalds. Väntar nu på att lilltjejen ska komma hem från mormor och morfar.
    Kram Johanna

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!