söndag 13 februari 2011

Snor och shopping!!

Bacillerna från Douglas har nu nått mej:-( Snoren rinner samtidigt som jag är täppt... Men mår ganska ok iallafall, jag ska inte klaga de kunde ju vara värre...;-) Hoppas dock att de stannar vid "bara" lite förkylning! För att göra mej lite bättre till mods har jag nätshoppat... Man blir genast på mycket bättre humör och snoren känns som ett minne blott;-) Man blir verkligen blind av att handla på nätet. Jag skulle kunna klicka i hur mycket som helst! Denna gången stannade det "bara" vid 4 grejer;-) Jag beställde på Ellos och när jag loggade in där så hade jag visst massor av olika rabatter så därför hade jag 50% på conversen och 40% på Douglas jacka! *Me like* Vill ni oxå få 50% rabatt på ett par convers? Då kan ni smita in hos En mammas dagbok (Camilla) och få en rabattkod!!
Mina varor kommer jag att få inom en vecka, dock inte conversen. De var inte leverans på dom förrens i juni:-( Men jag får väl se de som positiv för så är dom ju vitare längre;-) Nu kan jag kasta mina gamla vita äckliga som gjort sitt;-) Bort med de gamla, in med de nya!!

Till mamma, en söt rosa vollang cardigan! Kommer att bli superfint till våren och pricken över i:et till de nya vita conversen;-) Till Douglas, en grå jacka i militärstil! Han kommer att bli sååå fin i den!

4 kommentarer:

  1. Ursnygg cardigan!! Och här blev det ett par röda pjux! =)
    Krya på dig och hoppas shoppingen gjorde det lite bättre! Kram kram

    SvaraRadera
  2. Jättefin cardigan!!
    Och jag är såååå sugen på att klicka hem ett par vita skor jag med... Och om de inte kommer förrän i juni så borde ju mitt shoppingförbud vara hävt då för längesedan eller? ;)
    Å andra sidan vore man ju dum om man inte tog chansen att köpa ett par för halva priset!

    Kram ♥

    SvaraRadera
  3. Väntar oxå på ett par vita converse!! Syrran hade visst råkat köpa 2 par likadana i Malaysia så hon ville sälja ett par till mig - hoppas de blir billiga!!

    Och koftan var ju superfin! Riktigt somrig känsla...

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!