söndag 20 februari 2011

Jag blir mörkrädd

Av någon anledning halkade jag in på dennes blogg igår. Hennes blogg är tydligen en av de mest populäraste bloggarna i Sverige just nu. Hur i hela friden det nu går till?????

Bilden är lånad från hennes blogg
Känner ni igen henne? Hon heter iallafall Kisse och jag blev mörkrädd när jag kom ut på hennes blogg... Just nu kör hon en slags diet på att bara äta barnmat och tror på fullaste allvar att nestlé har börjat göra mer reklam på tv bara för att just hon bloggar om att hon äter det... Det verkar som om det är småtjejernas stora favorit. Jag säger bara: Tack gode gud för att jag inte har någon tonårstjej som har henne som förbild, hon skrämmer mej med sin tunna späda kropp, gigantiska silekontuttar, spacklad upp till öronen och lite där till och en massa löshår. Inget är naturligt med denna tjej och ändå är hon så känd.... Jag blir mörkrädd....

13 kommentarer:

  1. Jag vet, det är hemskt. Det enda Kissies blogg har blivit känd för är hennes elaka kommentarer och påhopp på andra människor. Men du ska veta att hennes bästa vän heter photo-shop, så hon ser inte riktigt ut sådär i verkligheten...

    SvaraRadera
  2. Hon är verkligen gräsligt ful. Tydligen lika ful innombords som till det yttre så hon får verkligen bli dagens DISS!!!!!

    Puss

    SvaraRadera
  3. Håller fullständigt med, hon är anskrämlig.
    Men det skrämmande är att hon är en slags förebild till dom unga små.
    Kram på dig

    SvaraRadera
  4. jag tycker rent synd om henne. och vart är hennes föräldrar?

    SvaraRadera
  5. Det är här är helt jävla sjukt!! Hur ser hon ut på bilden liksom? Vartenda revben syns ju på bröstkorgen (bakom de där gigantiska silikoninläggen)
    Kan inte ens förmå mig att gå in på hennes blogg och titta, blir bara ännu mer förbannad.

    SvaraRadera
  6. Jag har en tonårsdotter (13 år) som läser en del bloggar,(har en egen också)och hon tycker att Kissie är hemsk!!Hon kan inte förstå att hon vill se ut så!!
    Och detta är jag ju som mamma väldigt glad över,att hon inte tycker att detta är något att sträva efter utom precis tvärtom.
    Det gäller nog att tänka på hur vi själva pratar om våra kroppar och vårt utseende - om vi vuxna kvinnor pratar bantning och allmänt missnöje över hur vi ser ut så tar ju barnen efter.Vi måste istället väga upp den sneda bild de får av kvinnokroppen i olika media!

    SvaraRadera
  7. Fy fasen vad ful hon ar!! Hon ser ut som en misslyckad Barbie! Usch fy! Verkar som om hon lever i sin egen lilla varld... Sorgligt ar vad det ar...

    SvaraRadera
  8. Ja man blir värkligen mörkrädd, min tonårsdotter följer hennes blogg tyvärr ;( nä tacka vet jag att vara lite små mullig och naturlig skönhet ;) kram på dig
    Katarina L

    SvaraRadera
  9. Ja, visst är det hemskt! Hon ser ut som en plastdocka, fast en konstig docka. Det är verkligen tragiskt och man undrar ju var hennes föräldrar håller hus. Och att hon inte tänker på att unga flickor läser och kan påverkas.

    SvaraRadera
  10. Var inne & kikade på hennes blogg & hon har ju verkligen drabbats av Anorexia så så sett är det ju synd om henne...fattar inte att man inte kan spärra bloggen på något vis då¨den triggar både henne & andra i farozonen...sedan undrar man ju om hon har någon sann vän med tanke på att dem verkar läsa vad hon skriver men inte hjälpa henne!...kram,Kate.

    SvaraRadera
  11. Skrämmande är ordet ! och hur ser människan ut ? jösses om det där är dagens ideal väljer jag nog att vara vansinnigt "ute" !!
    Kram

    SvaraRadera
  12. Det är inte klokt!! Nu för tiden är det nästan tabu på att vara vanlig... Och jag som älska rmitt vanliga liv :o).

    Kram!

    SvaraRadera
  13. Ja hon är inte klok på en fläck!
    Men om vi läser hennes blogg kanske hon har råd med åtminstone två barnmatsburkar om dagen ;)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!