lördag 19 februari 2011

Familjetripp!!

Kände mej en aning rastlös i kroppen vid lunchtid idag. Kylskåpet gapade dessutom tomt och jag hade ingen som helst större lust att laga någon mat. Vi tog därför och packade in oss i bilen och styrde den mot Värnamo och Mc Donalds! Jo idag fick jag äta så onyttigt, dagen efter och allt;-)

Lite presenter skulle inhandlas till några blivande födelsedagsbarn och som sagt så var maten slut. In med hela la familia på City gross där de bunkrades upp med massor av mat, dessutom skötte barnen sig exemplariskt!! Inget tjat och inget bråk, en STOR stjärna till dem;)

Jag fyndade till och med där... Jaha tänker ni vad hittade hon där för fint. Jo jag hade kunnat köpt massor där så som mattor och lampor (Ångrar för tillfället ihjäl mej att jag INTE köpte just den där lampan som bara var sååå fin....) Jo jag fyndade nämligen BLÖJOR!!! Billigare blöjor får man nog leta efter;-) Nu är jag nöjd, men ångrar även här att jag inte bunkrade upp med ännu mera paket...

2 kommentarer:

  1. Skönt att få maten serverad ibland.

    SvaraRadera
  2. Är här och kikar hos dig litet nu och då. Blir glad över att se hur du blev vuxen och lycklig. Fina, fina pojkar även om jag förstår din längtan efter flickor, sådan längtan kan även jag känna ibland. Förresten är det "ingen big deal" med litet Mc Donalds nu och då!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!