lördag 12 februari 2011

Ett litet paket!

Idag har vi varit och hälsat på mamma på sjukhuset. Hon såg pigg ut och hade fått fina rosor på kinderna! Självklart var hon trött och hade ett lååångt sår på magen, men allt är ju relativt med tanke på hur hon mådde i början av veckan... Skönt att hon får så grymt bra vård där hon ligger, för de är verkligen underbar personal som jobbar på gyn/BB/förlossningen!!
Ännu en dag som jag gick genom korridorerna på BB och drog en djup suck och andades in lite bebislycka!! Såg några nyfödda även idag och en stackars mamma som vankade utanför i korridoren runt runt med en gåstol... Hon såg ut att ha ont, men har förmodligen vid skrivande stund en nyfödd liten bebis vid sitt bröst;-)!! *lycka*
Jag smet iväg i förmiddags och köpte en present till den nya lilla pojkbäbisen som föddes på min födelsedag! Hade ett litet hopp om att få träffa han och hans söta mamma på BB, men de hann precis åka hem innan vi kom dit. Så istället la jag paketet i deras postlåda. Paketet innehöll en söt liten (50/56 sååå grymt liten) bodysuit från LIPFISH!

Apropå LIPFISH.... Håll ögon och öron öppna för snart ska jag i sammarbete med mofashus, tävla ut en underbart söt tröja från lipfish!;-)

5 kommentarer:

  1. Åhh vad söt...
    De är så små, så små i storlekern ♥
    Kram

    SvaraRadera
  2. Visst blir man sugen när man ser dom små eller handlar små kläder åt vänner nyfödda...
    Fast jag får vara nöjd nu, herregud fyller ju 42 om några veckor...
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad gulliga kläder :)

    Ha en skön söndag fina du :)
    Kramar Maria

    SvaraRadera
  4. Tack igen söta vän! Han kommer bli så fin <3

    SvaraRadera
  5. Sv; åh visst ska ni ha en liten fyra, det tycker jag allt:)!
    Håller tummarna:)!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!