fredag 25 februari 2011

♥ Ellinor ♥

Jag tänker ofta på dej och du är ofta med mej i mina drömmar, du är så verklig så levande. Jag kan ta på dej och vi skrattar tillsammans, du vet så där hysteriskt skrattande som bara du och jag kunde så alla andra blev så där måttligt roade på oss;-)
Jag tänker ofta på din lilla dotter, så liten och hade precis börjat sitt liv tillsammans med er! Nu har hon inte längre sin mamma hos sig. Jag gråter när jag tänker på hur orättvist livet får vara. VARFÖR???
Jag var i mina gamla grejer igår och rotade runt och hittade massor av kort sedan vi hade gamla fester och från studenten. Mina tårar rann stilla nerför mina kinder och en stor klump fastnade i magen... Nu finns du inte mera fina du och det känns så ofattbart...
Idag är det 2 år sedan du blev en fin ängel. 2 år...
Mina tankar går till dej idag fina du. Men framför allt går mina tankar till din familj som fått kämpa sig igenom denna stora sorg och saknad efter dej!

Ta hand om dej min vän så syns vi en dag i Nangijala♥ Där ska vi åter skratta och reta folk;-)

7 kommentarer:

  1. Nu fick du mig att fälla en tår!
    Fint skrivit!

    SvaraRadera
  2. *Vänskap* Så vackert. Styrkekram till dig.

    SvaraRadera
  3. Ja herregud så orättvist det är...!
    Ser ofta lilla "flisan" i omklädningsrummet på badet när hon varit på babysim med sin mormor, å det bara lyser kärlek om dem! Det är så roligt att se dem tillsammans! <3 Hon verkar vara en skön liten tjej, pratar med oss och förra gången delade hon även ut en kram till Ellen.:-)

    SvaraRadera
  4. Livet kan vara så grymt och så fruktansvärt orättvist!

    Kram ♥

    SvaraRadera
  5. Idag tänker jag extra mkt på Ellinor. Det känns fortfarande lika ofattbart.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!