tisdag 15 februari 2011

Hiss och diss....

Jag börjar med att DISSA... Är en stor fan av tandtråd och använder de minst en gång om dagen! Jag har min stora favorit och den kommer från Johnson-johnson. Men nu var givetvis den slut när jag väl kom ihåg att köpa... Stod och valde mellan några olika, men tog givetvis den billigaste som den sanna smålänning jag har blivit;-) Men fy fan, ursäkta mitt språk. Men fy va dålig den var. För det första så går det knappt att hålla i den om man inte tar flera meter av tråden för att sedan linda stenhårt på fingrarna... Sedan är den så tunn så det spelar ingen roll om jag använder den eller inte.... För att få lite effekt så måste jag vika den dubbelt och då ta extra låååång tråd. Ja så summan av de hela så var jag jäkligt dum snål, skulle givetvis ha köpt den dyrare varianten. För i längden hade den givetvis blivit myyyycket billigare än den här skiten. Så mitt råd till er KÖP ALDRIG ICAS EGNA TANDTRÅD, rena skiten enligt mej...;-)

Dagens HISS får comfort sköljmedel med en doft av Äpple och kamomill! Den den doftar ljuvligt och somrigt. När man står där i tvättstugan och hänger tvätten så befinner man sig helt plötsligt i drömmarnas land där de är varm, soligt och skönt!! Så se till att stoppa ner ett stycke flaska i kundvagnen nästa gång som ni är och handlar! Om ni vill ha en sommarupplevels varje gång som ni hänger tvätt förstås;-)

7 kommentarer:

  1. Måste bara säga att du är duktig aom använder tandtråd dagligen! Jag "glömmer"(orkar inte) och får skäll hos tandläkarn varje gång...suck! Men nu ska jag bli bättre...igen...;-)

    Ååå, jag vill också använda sköljmedel med smak, nej jag menar lukt! ;-) Men de är oftast inte rekomenderade av astma och allergi förbundet å det känns som jag måste följa det...då mina älsklingar är känsliga.
    Så lyllos dig som får drömma om sommarn i tvättstugan! ♥

    SvaraRadera
  2. Måste testa sköljmedlet, det låter väldigt gott.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Instämmer helt om tandtråden. Den är ett måste för mig också en gång, men bara en gång blev jag också dumsnål men det fick jag bittert ångra. Känslan var som att använda sytråd:(

    Ang ditt tidigare "kött" inlägg. Det gäller att äta utan att tänka! Har ett inlägg på temat hos mig också!

    Hoppas ni snart är friska och krya!
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  4. Jag använder "Plackers" från Apoteket.
    Titta på www.apoteket.se och sök på plackers....
    Nu har vi de färgade, Plackers Kids.
    Ett litet tips bara.....
    Jätte bra! Tyvärr är jag inte superduktig på att använda dom....
    Hälsn Anna S

    SvaraRadera
  5. Ja, fy faen den där skittandtråden!!! VEM kan använda den?!!! Uselt!

    Krya på er där hemma!

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Duktig du e vännen som använder tandtråd jämt. Jag som borde, gör det aldrig..
    Ang sköljmedlet har jag missat att ge dig tipset om denna(du som tipsar om alla dofter o skurmedel..). Jag blir helt lycklig när jag tvättar med denna doft.. Visst är den ljuvlig.. ;-)
    Kramizar på dig stumpan.
    Sofia

    SvaraRadera
  7. För några veckor sedan så fick Tom i uppdrag att köpa sköljmedel och som tur var så glömde jag att säga vilket han skulle köpa och han kom hem med just det sköljmedlet som du rekomenderar, det luktar underbart och nu köper jag bara det :)

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!